Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóOdpowiedź na post: Re: Utazás

Treść:
Kedves Péter!

Sajnos jó leírást - akár villamos, akár komplett tömegközlekedés - nem tudunk ajánlani. A pályaudvartól a megadott cím legegyszerűbben az 52-es villamossal érhető el, a harmadik: STRADOM nevű megállónál kell leszállni. Kb 8 perc menetidővel kell számolni.
Alteratíva lehet a 10-es villamos, ez más útvonalon megy, de itt os a STRADOM megálló kell, ami ezen a vonalon a negyedik a pályaudvartól. Itt kb 9 perc menetidővel számolhatsz.

Nagyon rég nem buszoztam Magyarország felé, így aktuális véleményem nincs a buszos cégekről. Egy időben az OrangeWays-t rettenetesen szidták a millió késés miatt, a PolskiBust a legtöbben jónak minősítették. A harmadik céget nem is ismerem.
Érdemes lehet talán az Index Fórumon a KRAKKÓ topikban rákérdezni, (és/vagy egy kicsit visszaolvasni, mert időnként előkerül a kérdés) ott szoktak olyanok lenni, akik használják ezeket a buszokat.

Marci

Dodany przez użytkownika: ~CsMarton
Użytkownik:
E-mail: (Nie wymagany)
Tytuł:
Treść:

CAPTCHA Image
Írd be a képen található kódot!:
[ Cseréld ]
      
   « powrót do listy postów

Üdvözlünk Kedves Látogató!
 

 

Krakkó Közép-Európa egyik legszebb, és legérdekesebb városa. Rengeteg magyar turistával  közösen fordulunk itt meg egész évben, és sokszor szembesülünk azzal, hogy magyarul kevés információ érhető el a városról. Ráadásul 3 éve működtetjük a ZakopaneInfo oldalt, és egyre többször kérdeztek, kértek tőlünk Krakkóval kapcsolatban. 
 

 

Ezért aztán hosszas tervezés után megálmodtuk ezt az oldalt Nektek. Szeretnénk egy aktív, érdekes, de leginkább is a hasznotokra váló oldallal megajándékozni Titeket. Így hát csokorba szedjük a legfrisebb, legjobb és nem utolsó sorban legfinomabb ajánlatokat, hogy ne maradjatok le semmiről, hogy krakkói utatok érdekes és szórakoztató legyen.
 

 
 A portál megálmodói:
        Johanna, Gabi és Marci

         KrakkoInfo.hu
HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: érdeklődés
~CsMarton
11:30 Pé, 14 Feb 2020
Kedves Anikó! Ha egyéni látogatásra mennétek, akkor Programok menüpont, azon belül...
érdeklődés
~Anikó
11:26 Pé, 14 Feb 2020
Szia! 2020. 04. 11.-én szeretnénk menni 7fő múzeum látogatásra. Hol tudunk jegyet foglalni....
Birkenau
bacsedit
17:57 Ke, 11 Feb 2020
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ.
Re: Birkenau
~CsMarton
16:55 Hé, 10 Feb 2020
Kedves Ildi! Ingyenes a látogatása, nincs előzetes regisztráció. Minden hónapban úgy...
Birkenau
~Ildi
15:36 Hé, 10 Feb 2020
Szia Marci! Érdeklődnék a birkenaui táborról:nyitvatartás,belé pő ár és oda kell-e...
2013-02-20 -tól te vagy a(z) 13997455 látogató
1999-2020 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.