Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóOdpowiedź na post: Re: Utazás

Treść:
Szia!

Felszállni a Dworzec Glówny állomáson kell, ez a központi pályaudvart takarja. Akárhova is érkezik a buszotok, az egész terület viszonylag könnyen átjárható.
Nagyon jó oldal a tervezéshez az alábbi oldal:

https://jakdojade.pl/krakow/ trasa/

Nyilvánvaló hátránya, hogy csak lengyelül van, de szerintem el lehet vele igazodni még így is. A bal felső sarokba írhatod a kiindulási pontot, és a célpontot. (Lehet megállónév, de lehet sima cím is.)
Nem csak a menetidőket, járatszámokat adja ki, de egy Google térképet is, így elég jó ki lehet használni arra, hogy tudd, merre van a megálló.

Kísérleti jelleggel most a Bosackat írtam be, és lehet, hogy onnan egy másik megállót érdemesebb megcéloznotok (LUBICZ MH), mint átverekedni magatokat a teljes pályaudvar rendszeren, de az 52-es marad, csak eggyel több megállótok lesz benne.

A szállást nem ismerem, így a Booking.com oldalon néztem az értékeléseit. Elég jó, és az is biztos, hogy nagyon jó helyen fekszik. Azt nem tudom, hogy nem zajos-e egy kicsit a környék, mert nagy arrafelé az éjszakai élet.
Marci

Dodany przez użytkownika: ~CsMarton
Użytkownik:
E-mail: (Nie wymagany)
Tytuł:
Treść:

CAPTCHA Image
Írd be a képen található kódot!:
[ Cseréld ]
      
   « powrót do listy postów

Üdvözlünk Kedves Látogató!
 

 

Krakkó Közép-Európa egyik legszebb, és legérdekesebb városa. Rengeteg magyar turistával  közösen fordulunk itt meg egész évben, és sokszor szembesülünk azzal, hogy magyarul kevés információ érhető el a városról. Ráadásul 3 éve működtetjük a ZakopaneInfo oldalt, és egyre többször kérdeztek, kértek tőlünk Krakkóval kapcsolatban. 
 

 

Ezért aztán hosszas tervezés után megálmodtuk ezt az oldalt Nektek. Szeretnénk egy aktív, érdekes, de leginkább is a hasznotokra váló oldallal megajándékozni Titeket. Így hát csokorba szedjük a legfrisebb, legjobb és nem utolsó sorban legfinomabb ajánlatokat, hogy ne maradjatok le semmiről, hogy krakkói utatok érdekes és szórakoztató legyen.
 

 
 A portál megálmodói:
        Johanna, Gabi és Marci

         KrakkoInfo.hu
HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Auschwitz + Wieliczka - köszönjük szépen!
~Kitti
08:23 Ke, 13 Aug 2019
Kedves Marci! Kicsit megkésve, de szeretnék köszönetet mondani a sok segítségért....
Re: Érdeklődés.
~Niki
19:31 Va, 11 Aug 2019
Köszönöm.
Re: Érdeklődés.
~CsMarton
10:35 Va, 11 Aug 2019
Kedves Niki! Szerintem sansztalan. Annyi csoport jön otthonról a hétvégén, hogy már...
Érdeklődés.
~Niki
10:32 Va, 11 Aug 2019
Kedves Maci! Szeptember 28 án van esély magyar idegenvezetésre? Köszönöm
Re: Parkoló automaták
~CsMarton
07:30 Ke, 06 Aug 2019
Kártya és aprópénz. Nem szeretnék hülyeséget írni, de úgy dereng, hogy papírpénzt csak...
2013-02-20 -tól te vagy a(z) 11295498 látogató
1999-2019 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.