Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóOdpowiedź na post: Re: Auschwitz

Treść:
Köszi a visszajelzést, szerintem tök hasznos, és abban mindenképpen van valami, hogy a két óra kevés. Kb 2,5 órát minimum bent szoktak lenni, igaz utána meg átmennek Birkenauba, lehet hogy így arról is lemaradtatok, de mivel utóbbi tábor minden macera nélkül látogatható, ezért oda később is át lehet menni, az biztos.

Sajnos ez a rendszer 2015 január 1 óta él, előtte ez a kötelező, és létszám limitált regisztráció nem volt, és szerintünk is emberibb volt a látogatás módja. Most mindenki panaszkodik, a nagyon nagy utazási irodáktól a kamarán keresztül az egyéni vendégekig mindenki. De ezt magasról és ívesen, és ez a hozzáállás hihetetlen Auschwitz részéről...
Egy dologban kell csak ellenkeznem a komment kapcsán, ez pedig a nemzeti barakksor kihagyása. Egyrészt ez valóban nem része a 3,5 órás programnak, de mondjuk ezt egynyelvű csoportok ki szokták tudni erőszakolni. Másrészről viszont összegyűlős csoportok esetében több nemzet fiai. lányai vannak a csoportban, valóban nincs rá lehetőség, hogy szétspricceljenek az emberek mindenfelé, kinek mi az igénye alapon.

Summa summárum, nagyon jó volna, ha Auschwitz tanulna az ilyen visszajelzésekből, de erre sajnos kevés az esély. Viszont minden kedves olvasót, aki eljut idáig a kommentek elolvasában arra bíztatok, hogy tegyen úgy, ahogy fogadja meg karancsiimre ötletét, mert igencsak hasznos, és pontos képet fest a jelenlegi helyzetről...

Marci

Dodany przez użytkownika: ~CsMarton
Użytkownik:
E-mail: (Nie wymagany)
Tytuł:
Treść:

CAPTCHA Image
Írd be a képen található kódot!:
[ Cseréld ]
      
   « powrót do listy postów

Üdvözlünk Kedves Látogató!
 

 

Krakkó Közép-Európa egyik legszebb, és legérdekesebb városa. Rengeteg magyar turistával  közösen fordulunk itt meg egész évben, és sokszor szembesülünk azzal, hogy magyarul kevés információ érhető el a városról. Ráadásul 3 éve működtetjük a ZakopaneInfo oldalt, és egyre többször kérdeztek, kértek tőlünk Krakkóval kapcsolatban. 
 

 

Ezért aztán hosszas tervezés után megálmodtuk ezt az oldalt Nektek. Szeretnénk egy aktív, érdekes, de leginkább is a hasznotokra váló oldallal megajándékozni Titeket. Így hát csokorba szedjük a legfrisebb, legjobb és nem utolsó sorban legfinomabb ajánlatokat, hogy ne maradjatok le semmiről, hogy krakkói utatok érdekes és szórakoztató legyen.
 

 
 A portál megálmodói:
        Johanna, Gabi és Marci

         KrakkoInfo.hu


HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: érdeklődés
~CsMarton
11:30 Pé, 14 Feb 2020
Kedves Anikó! Ha egyéni látogatásra mennétek, akkor Programok menüpont, azon belül...
érdeklődés
~Anikó
11:26 Pé, 14 Feb 2020
Szia! 2020. 04. 11.-én szeretnénk menni 7fő múzeum látogatásra. Hol tudunk jegyet foglalni....
Birkenau
bacsedit
17:57 Ke, 11 Feb 2020
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ.
Re: Birkenau
~CsMarton
16:55 Hé, 10 Feb 2020
Kedves Ildi! Ingyenes a látogatása, nincs előzetes regisztráció. Minden hónapban úgy...
Birkenau
~Ildi
15:36 Hé, 10 Feb 2020
Szia Marci! Érdeklődnék a birkenaui táborról:nyitvatartás,belé pő ár és oda kell-e...
2013-02-20 -tól te vagy a(z) 14059695 látogató
1999-2020 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.