Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

TUTTI FRUTTI APARTMAN    

31-019 Krakkó, ul Floriańska 29
tel.: (+48) 12 428 00 28
fax: ---
honlap: tuttifruttihostel.com
Állat: Nem fogad

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

apartman, szállás, Krakkó, központ, óváros, olcsó szállás, reggeli, WiFi, centrum, konyhasarok


A Tutti Frutti Hostelben a vendégek igényeit figyelembe véve lettek kialakítva a hangulatos apartmanok. Kellemesen elkülönülnek a hostel népes vendégseregétől, és a békés pihenésről a XVIII századi bérház vastag falai is gondoskodnak.

A szállás nagy előnye az apartmanok kiváló fekvése, hisz Krakkóban, a belváros szívében, az óváros egyik legnépszerűbb és híresebb utcáján, a Floriańskan található. Innen néhány perc séta csak a busz- és vasúti pályaudvar. A híres krakkói főtér, a Rynek Główny 1 perc sincs, míg a Wawel 10 perc séta a királyi úton. (Egykor ezen vonult be a király a várba minden nagyobb esemény kapcsán.) Ez az utca amellett, hogy gyönyörű középkori épületek szegélyezik, több étteremnek, éjszakai szórakozóhelynek, bárnak és clubnak ad helyet.

Összesen 4 apartman áll jelenleg vendégeink rendelkezésére. 


  • Retro I és II  -  a hostel főépületében a 29 szám alatt a II. emeleten találáhatók. Az egyik ablakai a Floriańska utcára nyílnak, míg a másikéi egy csöndes, belső udvarra. Mind a két apartmanban jól felszerelt konyhasarok, a nappali részben két külön ágy, fürdőszoba és egy franciaágyas háló található.
  • A Tutti Frutti apartman - a 24-es szám alatt van, szintén a Floriańska utcában, a II. emeleten, ablakai egy belső udvarra nyílnak. Jól felszerelt konyhasarokból, nappaliból részből, melyben két külön ágy van, fürdőszobából és egy kétágyas hálóból áll az apartman.
  • Attic apartman - szintén a 24-es szám alatt található, a padlástérben. Jól felszerelt konyhasarokból, nappaliból részből, melyben egy kétszemélyes kanapé van, fürdőszobából és egy kétágyas galériából áll az apartman. 

Minden apartman rendelkezik ingyenes Wifi hozzáféréssel, jól felszerelt konyhával, melyben hűtő, mikrohullámú sütő, vízforraló, edények és mosgép található, valamit a nappali részben TV.

Szeretettel várjuk vendégeinket. Nem csak szállással szolgálunk, hiszen munkatársaink szívesen segítenek abban is, hogy mit érdemes megnézni a városban, hova érdemes kiruccani estére.

Azoknak, akik nagyobb társassággal érkeznének ajánljuk a TUTTI FRUTTI HOSTELT!« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!
 

 

Krakkó Közép-Európa egyik legszebb, és legérdekesebb városa. Rengeteg magyar turistával  közösen fordulunk itt meg egész évben, és sokszor szembesülünk azzal, hogy magyarul kevés információ érhető el a városról. Ráadásul 3 éve működtetjük a ZakopaneInfo oldalt, és egyre többször kérdeztek, kértek tőlünk Krakkóval kapcsolatban. 
 

 

Ezért aztán hosszas tervezés után megálmodtuk ezt az oldalt Nektek. Szeretnénk egy aktív, érdekes, de leginkább is a hasznotokra váló oldallal megajándékozni Titeket. Így hát csokorba szedjük a legfrisebb, legjobb és nem utolsó sorban legfinomabb ajánlatokat, hogy ne maradjatok le semmiről, hogy krakkói utatok érdekes és szórakoztató legyen.
 

 
 A portál megálmodói:
        Johanna, Gabi és Marci

         KrakkoInfo.hu


HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: érdeklődés
~CsMarton
11:30 Pé, 14 Feb 2020
Kedves Anikó! Ha egyéni látogatásra mennétek, akkor Programok menüpont, azon belül...
érdeklődés
~Anikó
11:26 Pé, 14 Feb 2020
Szia! 2020. 04. 11.-én szeretnénk menni 7fő múzeum látogatásra. Hol tudunk jegyet foglalni....
Birkenau
bacsedit
17:57 Ke, 11 Feb 2020
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ.
Re: Birkenau
~CsMarton
16:55 Hé, 10 Feb 2020
Kedves Ildi! Ingyenes a látogatása, nincs előzetes regisztráció. Minden hónapban úgy...
Birkenau
~Ildi
15:36 Hé, 10 Feb 2020
Szia Marci! Érdeklődnék a birkenaui táborról:nyitvatartás,belé pő ár és oda kell-e...
2013-02-20 -tól te vagy a(z) 14059296 látogató
1999-2020 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.