Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóWebkamerák Krakkóban és régióba

Szeretnéd tudni milyen az időjárás Krakkóban, vagy hogy mekkora a tömeg a Rynek Głównyn? Megmutatnád rokonaidnak, barátaidnak, hogy hol jártál, esetleg épp hova készülsz? Nincs is erre jobb, mint a webkamerák élő képe!

Összeszedtük a régió legnépszerűbb pontjain elhelyzett webkamerákat, hogy ti is nézelődhessetek kedvetekre. Jó szórakozást!

(Persze a lista sosem lesz teljes, ezért kérünk, ha van ötletetek, írjátok meg nekünk az office@krakkoinfo.hu címre. A lista folyamatosan bővül!)

Óváros:

  • Fő tér (Rynek Główny) nyugati oldala. A képen a Posztócsarnok (Sukienica) széle, a régi városháza (Ratusz) tornya látható, valamint a háttérben a bal oldalon a Wawel épületegyüttese.
  • Fő tér déli része a Bracka utcából a mozgó kamerán. Balról jobra haladva a Kosos-ház, a régi városháza (Ratusz) tornya, a Posztócsarnok (Sukienica) déli oldala, a híres Mária-templom, valamint az Adalbert templom látható.
  • A Floriańska utcaikamera a Florián-kaput, és az utca egy részét mutatja, mely a szórakozóhelynek köszönhetően főleg esténként tud nagyon hangulatos lenni.
  • A Grodzka utcán elhellyezett kamera az utca Wawel felé vezető részét, valamint a Wszystkich Swiętych tér egy részét mutatja, ahol hajdan a királyok is bevonultak a városba.

A Wawel közelében elhelyezett kamerák:

Kamerák a régióban:

Wieliczka:

Auschwitz:


üdvözlet, és kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
okoskata
20:45 Sze, 26 Okt 2016
Kicsit megkésve találtam erre jó kis gyakorlatias honlapra.A hétvégén családi körben(4 fő) tervezzük meglátogatni Krakkót. Nem volt egyértelmű számomra hogy a Wielickai sóbánya látogatást előre regisztráció nélkül is megtehetjük e, illetve a helyszínen ha tudunk csatlakozni csoporthoz , van e magyar nyelvű kiadvány, vagy fülhallgatós tájékoztatás....előre is köszönöm ha válaszolsz
[ Válasz ]
        
Re: üdvözlet, és kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:01 Csü, 27 Okt 2016
Kedves okoskata!

Wieliczkában nem kell előre regisztrálni, lehet helyben is jegyet venni. Audioguide nincs. Magyar nyelvű kiadvány van, ami bemutatja a bánya fő turisztikai útvonalát, ha jól emlékszem, akkor magenta fedőlappal. (Minden nyelvnek más a borító színe.)
Marci
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!
 

 

Krakkó Közép-Európa egyik legszebb, és legérdekesebb városa. Rengeteg magyar turistával  közösen fordulunk itt meg egész évben, és sokszor szembesülünk azzal, hogy magyarul kevés információ érhető el a városról. Ráadásul 3 éve működtetjük a ZakopaneInfo oldalt, és egyre többször kérdeztek, kértek tőlünk Krakkóval kapcsolatban. 
 

 

Ezért aztán hosszas tervezés után megálmodtuk ezt az oldalt Nektek. Szeretnénk egy aktív, érdekes, de leginkább is a hasznotokra váló oldallal megajándékozni Titeket. Így hát csokorba szedjük a legfrisebb, legjobb és nem utolsó sorban legfinomabb ajánlatokat, hogy ne maradjatok le semmiről, hogy krakkói utatok érdekes és szórakoztató legyen.
 

 
 Csapatunk:
        Gabi, Marci, Máté és Ákos

         KrakkoInfo.hu
HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
10 fős csoport
~Hajnalka
12:43 Sze, 12 Jún 2024
Kedves Ákos és Marci! Sikerült letölteni a jegyeket minden rendben volt. Nagyon...
Krakkó/Auschwitz
~Anna
17:58 Pé, 07 Jún 2024
Jó napot , nagyon köszönöm a hétvégét is. Mint mindig most is tökéletes volt minden....
Csoportunk
~Szilvi
12:37 Hé, 03 Jún 2024
Kedves Marci! Nagyon jól sikerült minden. Krakkó vàrosnèzèsnèl az idegenvezetőnk...
Re: Parkolás
~CsMarton
19:07 Szo, 01 Jún 2024
Vasárnap kivételével a parkolás fizetős, minden megkezdett óra 2024-ben 6 pln/óra. Hogy...
Re: Wawel
~CsMarton
19:00 Szo, 01 Jún 2024
Nem.
2013-02-20 -tól te vagy a(z) 63181443 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.