Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóJegyfoglalás és kirándulás a Kasprowy-csúcsra

A Kasprowy (avagy magyar nevén Gáspár-csúcs) nem véletlenül kedvelt célpontja a Zakopane városába látogató turistáknak. Nem csak a gyönyörű panoráma - mind a Tátrára, mind pedig a város felé - hanem az ide közlekedő kabinos felvonó (lanovka) is csalogatja őket, hiszen ennek köszönhetően ez a hegycsúcs az egyik legkönnyebben, mondhatni legkevesebb erőkifejtéssel meghódítható hegy a Tátra lengyel oldalán.

A csúcsra közlekedő lanovka csodaszép útvonalon szállít fel igényes, panorámaablakos kocsijaiban turistákat. Nagy népszerűsége miatt azonban rendszeresen hatalmas sorok alakulnak ki az indító állomáson, amelyek nem ritkán akár 5-6 órás várakozásra is kényszeríthetnek Titeket és csoportjaitokat!
Ennek kiváltására lehetséges az előzetes jegyfoglalás, ami minimum 20 fős csoportok esetében áll rendelkezésre, és szervezett csoportoknak rendkívül hasznos lehet, ráadásul mostantól magyar nyelven, a ZakopaneInfon keresztül a rendelkezésetekre áll!

Jegyárak előzetes jegyfoglalás esetén:

Jegyárak Szezonban Szezonon kívül Foglalási díj
Csak fel 50 PLN / 45 PLN 41 PLN / 36 PLN 5 PLN / fő
Retúr (fel/le) 60 PLN / 50 PLN 51 PLN / 41 PLN 5 PLN / fő

Tudnivalók:

1) A két ár közül az első mindig a teljesárú, a második a kedvezményes. Kedvezményes jegyet vásárolhatnak általános- vagy középiskolás diákok, illetve 26. életévüket még be nem töltött felsőoktatási hallgatók lengyel vagy nemzetközi (ISIC vagy EURO 26) diákigazolvánnyal. Nyugdíjas kedvezmény nincs!

2) Az árak per főre vannak megadva, és csak a csoportos előrendelés esetén érvényesek.

3) A szezon 2013-ban szeptember 30-ig tart, majd október 1-től december 20-ig a szezonon kívüli időszak. A december 20 utáni árakról egyenlőre nincs információ.

4) A jegyeket konkrét indulási időpontra adják ki. Ez előtt 20 perccel már Kuznicében, az indító állomáson kell tartózkodnotok. Kuznice az autó- és buszforgalom elől teljesen le van zárva, csak az itt lakók, a felvonónál és a környéken dolgozók, az itt szálláshellyel rendelkezők, és a helyi tömegközlekedés hajthat be. Kocsival/busszal a Rondo Jana Pawła II (azaz II. János Pál körforgalomig) tudtok menni, ahol temérdek parkolási lehetőség áll rendelkezésetekre. Innen Kuznice 10-15 perc séta, vagy kisbuszokkal - melyek 3 pln/fő áron visznek - 2-3 perc. A programotok megtervezésénél ezt mindenképpen vegyétek figyelembe!

5) FONTOS tudni, hogy a fel-le érvényes retúrjeggyel maximum 1 óra 40 percet tartókodhattok fent. Ha túllépitek az indulási időponttól számított 1 óra 40 percet, akkor jegyetek érvényét vesztheti. (A jegyen természetesen az indulási időpont, és az utolsó lehetséges lejöveteli időpont is fel van tűntetve!)

6) 30 fős csoportok felett minden esetben több lanovkára osztják be a csoportot, mivel a nyári szezonban a lanovka egy menetben 30 embernél többet nem szállíthat. Esetenként ez 30 fő alatti csoportokkal is előfordulhat! Ez azt jelenti, hogy - más csoportos foglalások mennyiségétől függően - csoportod első és utolsó tagjának felemenetele között akár 20 vagy 40 perc is eltelhet.

A foglalás menete: 

1) Írj nekünk egy emailt az office@krakkoinfo.hu címre, amelyben megadod a dátumot, hogy kb hány órakor szeretnétek felmenni, a csapat létszámát, és ezen belül a kedvezményes jegyekre jogosultak számát. Telefonos foglalásra nincs lehetőség!

2) Mi lekérjük a PKL-től az időpontot, és a lehető leggyorsabban visszaigazoljuk neked emailben az időpontot.

3) A foglalás érvényesítéséhez a teljes összeget (jegyárak + foglalási díj) át kell utalnod majd előre egy lengyel bankszámlára. Természetesen a foglalás előtt PRO-FORMA, míg a foglalás után normál számlát is ki tudunk állítani!

4) A jegyeket átveheted személyesen tőlünk Zakopanéban egy megbeszélt találkozási helyen, vagy kézbesítjük zakopanei szálláshelyetekre előzetesen, vagy az általunk biztosított idegenvezető viheti magával (ha kértek ilyet). Az átadás módját a rendelés során egyeztetjük. A jegyek postázására NINCS lehetőség!

FONTOS tudnod, hogy:

- A pénznek a lanovkázásotok előtt minimum 3, azaz három munkanappal meg kell érkeznie. Ez azt jelenti, hogy az utalást el kell indítanotok kb egy héttel a tervezett lanovkázás előtt. (Ezek a PKL szabályai, melyekhez nekünk alkalmazkodnunk kell, különben a foglalásotokat törölhetik.)
- A létszámon legkésőbb az utalás elindításáig lehet változtatni. Ez után módosításra, és az esetlegesen felesleges jegyek visszaváltására nincs mód!
- Amennyiben a PKL hibájából nem közlekedik a lanovka kirándulásotok napján, akkor a jegyeket visszaváltják a foglalási költség kivételével. Amennyiben a csoport nem érkezik meg, vagy elkésik akkor a jegyek visszaváltására, vagy későbbi időpontra való becserélésére nincs mód!
- Szezonban (kiemelten júliusban, augusztusban, december végén, valamint januártól februárig) hihetetlen mennyiségű csoport foglal jegyet előzetesen, ezért érdemes ezen időpontok esetében minél előbb - akár egy-két hónappal előre - elindítani a foglalást!

 

Bár a leírás hosszú lett, hitünk szerint ez a Ti jól tájékozottságotokat szolgálja. Ne ijedjetek meg, a foglalás menete nem vészes és nehézkes, illetve mi is mindenben igyekszünk segíteni! Kérdéseitekkel, kéréseitekkel keressetek minket bátran az office@krakkoinfo.hu email címen!

A Kasprowy Wierch lanovka ismertetőjét itt találjátok!

oldal   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsuzsi 18:41 Pé, 20 Júl 2012 Nagyon hasznos az oldal amit csináltok, sikerült új úticélt is találni...
[ Válasz ]
visszajelzés   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsolt 15:52 Va, 09 Szept 2012 Sziasztok!

A Ti szolgaltatasotokkal teljes mertekkel elegedettek voltunk, csak igy tovabb. A lanovka es az etterem is nagyon jo volt, igazi fenypontja volt a kirandulasnak, amelyet igy melto modon tudtunk lezarni.
Koszonjuk szepen.
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!
 

 

Krakkó Közép-Európa egyik legszebb, és legérdekesebb városa. Rengeteg magyar turistával  közösen fordulunk itt meg egész évben, és sokszor szembesülünk azzal, hogy magyarul kevés információ érhető el a városról. Ráadásul 3 éve működtetjük a ZakopaneInfo oldalt, és egyre többször kérdeztek, kértek tőlünk Krakkóval kapcsolatban. 
 

 

Ezért aztán hosszas tervezés után megálmodtuk ezt az oldalt Nektek. Szeretnénk egy aktív, érdekes, de leginkább is a hasznotokra váló oldallal megajándékozni Titeket. Így hát csokorba szedjük a legfrisebb, legjobb és nem utolsó sorban legfinomabb ajánlatokat, hogy ne maradjatok le semmiről, hogy krakkói utatok érdekes és szórakoztató legyen.
 

 
 Csapatunk:
        Gabi, Marci, Máté és Ákos

         KrakkoInfo.hu


HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Magyar idegenvezető
~G.Petra
20:02 Sze, 28 Feb 2024
Kedves Marton! Idén április 25-26 terveztünk kilátogatni, 6 felnőtt, 1 kisgyerek. Szuper...
Re: Jelentkezés
~CsMarton
13:34 Ke, 27 Feb 2024
Üdv! Ha lesz, ebben a cikkben fogjuk hirdetni.
Jelentkezés
~Zátroch Anett
13:32 Ke, 27 Feb 2024
Sziasztok! Amennyiben 2024. március 30-án szombaton bármely időpontban lenne csoport nagyon...
Re: Infó
~CsMarton
20:17 Hé, 19 Feb 2024
Ez sok mindenen múlik - pl, hogy mikor mentek, milyen látogatásra. A módosításokat angol...
Re: Infó
~Panka
19:27 Hé, 19 Feb 2024
Szia, sajnos vissza mondás miatt, tudok módosítani nevet? Ha nem akkor ellenőrzik hogy az a...
2013-02-20 -tól te vagy a(z) 57942526 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.