Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóAuschwitz

Az auschwitzi haláltábor látogatását az ott elkövetett szörnyűségek és kegyetlenkedések ellenére is ajánljuk mindenkinek, aki a múltat szeretné alaposan megismerni. A látogatás során az Auschwitzi haláltábort (KL-Auschwitz I.) és a Birkenaui lágert (KL-Auschwitz II.) tudjátok bejárni! Érdemes minimum 3,5-4 órát szánnotok a két tábor bejárására!

Jelen leírás azoknak a csoportoknak szól (létszámtól függetlenül) akik saját idegenvezetőt szeretnének maguknak. 10 fő felett ez kötelező is, de természetesen akár 1 fő is kaphat idegenvezetést.

Érdemes tudni azt is, hogy maximum 10 fős társaságok egyéni vendégként is látogathatják Auschwitzot idegenvezető nélkül. A rájuk vonatkozó tudnivalókért kattintsatok ide!

Csoportoknak:

A tábor területén működő múzeum kategorizálása szerint minden 10 fő feletti társaságnak idegenvezetőt kell fogadnia és fülhallgatókat kölcsönöznie! (A maximum 10 fős társaságok is igénybe vehetik az idegenvezető szolgáltatásait, de fülhallgatókat nem kell bérelniük!) Az idegenvezetőt előzetesen le kell foglalni a múzeum magas látogatottsága miatt! A múzeum vezetése kiemelten kéri, hogy legalább két héttel a tervezett látogatás előtt foglaljátok be a vezetőtöket! A gyakorlati tapasztalat azt mutatja, hogy ennél jóval hamarabb érdemes. Foglalni 3 hónapra előre lehet legkorábban. A foglalás minimális előzetes határideje 5 nap, ezen az időtartamon belül a foglalás már nem lehetséges.

A múzeum 2015 január 1-től erős változtatásokat vezetett be a foglalásban, látogatásban. Ennek keretében mindenféle látogatási formát előzetesen regisztrálni kell, az idegenvezető szolgáltatásait pedig előre, 100%-ban rendezni is kell, különben a foglalás érvényét veszíti.

A foglalások fizetését bankkártyás vásárlás (vagy lengyel bankszámláról történő gyorsított utalás formájában - már ha valakinek van lengyel bankszámlája) tudjátok rendezni önálló foglalás esetén. Természetesen, ha nálunk foglaltok, akkor a regisztációt, és a fizetést mi tudjuk intézni.

2020-tól pedig a csoportos foglalás feltétele az is, hogy a foglalás fizetésekor le kell adni a résztvevők névsorát, a múzeum névre szóló jegyeket generál, és belépéskor ellenőrizhetik is ezt. A névsort jelen állás szerint nem lehet módosítani annak leadása után. Bár ez az elvárás kb nonszensz, per pillanat nem tudunk mást tenni, csak annyit, hogy kérjük, foglaláskor bocsássátok rendelkezésünkre ezt a névsort. Köszönjük előre is.

Árak:

Előre foglalt csoportok esetében belépőt nem kell fizetni, csak az alábbi díjakat:

1) Hagyományos látogatás Auschwitz és Birkenau területén. (Időtartama kb 3,5 óra.)

 • Idegenvezető 10 főig: 720 pln/csoport.
 • Idegenvezető 11-20 fő között: 820 pln/csoport, mely az idegenvezetés mellett még maximum 20 fülhallgató bérlésének árát is tartalmazza. *
 • Idegenvezető 21-30 fő között: 870 pln/csoport, mely az idegenvezetés mellett még maximum 30 fülhallgató bérlésének árát is tartalmazza. *
 • Foglalási díj: Az idegenvezetési díj 10%-a.

Az árak lengyel és egyéb nyelvű idegenvezetőkre is vonatkoznak. Egyéb kérhető nyelvek: magyar, angol, cseh, görög, héber, holland, horvát, japán, francia, koreai, német, olasz, orosz, portugál, spanyol, svéd, szerb, szlovák és ukrán.

Egy idegenvezető maximum 30 fővel léphet be a múzeum területére. Amennyiben csoportotok e létszámkorlát felett van, akkor második idegenvezetőt kell fogadni, és a csoportot ketté osztják. Az új rendszer ezt automatikusan regisztrálja, azaz ha 31-en mentek, akkor automatikusan két idegenvezetőt regisztrál a csoporthoz, és dupla idegenvezetési díjat számol fel.

* = A fülhallgató nem audioguide, hanem az idegenvezető kihangosítását szolgáló eszköz.

FONTOS!!! Idegenvezető foglalása esetén a megrendelést a múzeum visszaigazolását követő 72 órán belül ki kell fizetnetek, különben a foglalást törlik! A kifizetéshez mi tudunk megfelelő segítséget nyújtani, hogy ne kelljen a nemzetközi utalás sebességétől függni, de ebben nektek is partnereknek kell lenni a gyors fizetésben.
KIEMELTEN FONTOS, hogy a 72 órába hétvégék esetén nem banki munkanapok is beleeshetnek, éppen ezért időnként ez a 72 órás időintervallum is lecsökkenhet kevesebbre!

Fizetés után megküldjük a jegyeket (amelyeknek külön költsége nincs), amiket mindenképpen magatokkal kell majd vinnetek - a vonalkód épségére ügyeljetek - mert csak ezekkel tudtok belépni! Komoly késés, nem megjelenés esetén nem adnak vissza pénzt. Kis késés esetén az idegenvezetés csökkentett időtartamban valósul meg.

A kifizetett rendeléseket az érkezés előtt 8 nappal költségmentesen lehet lemondani (visszafizetik a pénzt), vagy módosítani (kifizetik a részlegesen visszajáró pénzt). 8 napon belül semmilyen körülmények közt nem adnak vissza pénzt, és nem adnak lehetőséget a módosításra sem!!!

2) Más típusú látogatási lehetőségek Auschwitz és Birkenau területén

A múzeum a hagyományos látogatás mellett számos egyéb időtartamú (6 és 8 órás vagy kétnapos tanulmányút Auschwitz és Birkenau területén) vezetést kínál az idelátogatóknak, hogy jobban megismerhessék a tábor történetét.
Amennyiben ezek érdekelnék csoportotokat, kérjük írjatok emailt az office@krakkoinfo.hu címre, és tájékoztatást adunk róluk!

A fent leírt fizetési feltételek ezekre a hosszabb idegenvezetésekre is kivétel nélkül vonatkoznak!

Mit tegyél, ha nem jut a csoportodnak magyar nyelvű idegenvezető?

Minthogy összesen 2-3 magyaros vezető van Auschwitzban, sajnos sokszor ez nem elegendő létszám, hatöbb magyar csoport érkezik. Ez leginkább a magyar ünnepekhez kapcsolódó hosszú hétvégéken jellemző, illetve a "főszezon" (április - október) hétvégéin, amikor amúgy is megemelkedik a régióba látogató magyar csoportok száma. Ötleteink:

 • Amennyiben van megfelelően képzett, és valamely fenti idegennyelvet jól beszélő utaskísérőtök a csoportban, vagy egy bátor csoporttag, aki vállalja a tolmácsolást, akkor bármely (természetesen a nektek megfelelő) nyelven érdemes vezetőt rendelni.
 • Szívesen adunk a csoport mellé lengyel-magyar tolmács-utaskísérőt, aki tudja vállalni a tolmácsolást lengyel nyelvből és már rendelkezik auschwitzi gyakorlattal. A tolmács-utaskísérő ára: 500-700 pln/csoport, attól függően, hogy kit találunk szabadon. Munkája más programmal is összeköthető a múzeum látogatása mellett - pl Wieliczka látogatás - és ez esetben napidíjra adunk ajánlatot a csoport igényeinek megfelelően.

Mivel kösd össze az auschwitzi látogatást?

A hagyományos auschwitzi vezetés mindennel egyben kb félnapos program. (Erősen függ attól, hogy honnan indultok reggel, avagy hova kell megérkeznetek este.) Csoport szinten az alábbi programokkal érdemes összekötni:

 • Látogatás Wadowicében, a pápa szülővárosában. (kb 1,5 órás program)
 • Városnézés Krakkóban - ha Krakkóban van a szállásotok.
 • Wieliczkai sóbánya látogatása - ha Krakkóban van a szállásotok.

Az Auschwitz múzeum nyitvatartása:

 • December: 8:00-14:00
 • Január és November: 8:00-15:00
 • Február: 8:00-16:00
 • Március és Október: 8:00-17:00
 • Április, Május és Szeptember: 8:00-18:00
 • Június, Július és Augusztus: 8:00-19:00

A fenti zárási időpontok az utolsó belépési lehetőségre vonatkoznak. A múzeum területét elhagyni a zárás után 1,5 órában kell. Tehát például októberben belépni 17:00-ig lehet, a múzeumból kijönni 18:30-ig kell.

A múzeum január 1-jén, Húsvét vasárnap és december 25-én zárva tart. Ezeken felül hivatalos küldöttségek látogatásai alkalmával a múzeum szintén zárva tarthat!

A múzeum címe:

2023 június 15-től új látogatói központ van, ennek címe: 32-603 Oświęcim, ulica Więżniów Oświęcimia 55. Aki volt már, az se menjen a régi címre!

Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Tamás atya 21:16 Ke, 01 Szept 2015 Kedves Marci!

Szeretném megköszönni még egyszer a segítségedet az időpontok foglalásához.
Minden nagyon jól ment, az út jól sikerült, amit nélküled nehezen tudtunk volna megvalósítani.
Jó szívvel és szertettel ajánlom minden ismerősömnek a figyelmébe a ti kedvességeteket, segítőkészségeteket!

Is ten áldjon, erőt egészséget kívánok a további feladataitokhoz, szeretettel: Tamás atya
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Sabata Éva
15:33 Csü, 06 Okt 2016
Üdvözlöm! November végére tervezzük látogatásunkat! Szeretnék érdeklődni hogy milyen teendőim vannak! Kocsival megyünk négyen! Köszönöm
Üdv Sabata Éva
[ Válasz ]
                
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
15:37 Csü, 06 Okt 2016
Kedves Éva!

Kezdésnek javasolnám a cikk elolvasását. Pont a teendőkről szól a lehetőségek, és az alapinformációk mellett.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Pál Klára
16:32 Va, 13 Nov 2022
Üdvözlöm!
Érdeklődnék, hogy hétfőn 14.én tennénk látogatást a táborban ketten a párommal.
13.00 óra után betudunk menni csoport nélkül is?
Mennyibe kerül a belépő?
Köszönöm előre is a választ.
Üdvözlettel Pál Klára
[ Válasz ]
                        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Kiss Sándorné
21:03 Sze, 09 Aug 2023
Üdvözlöm !
A férjemmel ketten szeretnénk megnézni a tábort.
Október 19.-én.
Kérésem az lenne, hogy csoport nélkül bemehetünk-e, ha igen, akkor melyik időpontban.
Szíves válaszát köszönöm szépen.
Üdvözlettel : Kissné
[ Válasz ]
                                
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
22:53 Sze, 09 Aug 2023
Kedves Kissné!

Van ez a cikk, amihez hozzászóltál. A harmadik bekezdésben van link az egyéni látogatásról. Kattints rá és olvasd el, kérlek.
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Szabi 18:32 Csü, 30 Máj 2019 Èrdeklödnèk regisztràlni hogy lehet?
[ Válasz ]
                
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:56 Csü, 30 Máj 2019
Cikket, amihez hozzászóltál, olvastad? Csak mert le van írva benne. Egyéb, esetleg konkrét kérdés?
[ Válasz ]
                
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~peppinoo
20:57 Ke, 02 Máj 2023
Regisztralni szeretnek,mert majus 13 -an szeretnek menni a parommal.
[ Válasz ]
                        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
07:26 Sze, 03 Máj 2023
Üdv!

Ezt megteheted Auschwitz honlapján. Ha csak ketten vagytok, akkor egyéni vendégként. Erről leírást a Programok menüpont alatti AUSCHWITZ almenüpontban találsz. Leírást is és linket is a múzeum regisztrációs felületére.
[ Válasz ]
magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsuzsa
19:48 Szo, 27 Feb 2016
Kedves Gabi és Marci!

A családunk 2016.03.11-03.14-ig (reményeim szerint)Krakkóban lesz, majd eltölt másfél napot Zakopánéban.
Szeretném megkérdezni, hogy ezen a márciusi hétvégén lenne idegenvezetés magyar nyelven Auswitz és Wieliczka az, ami érdekelne.
Köszönöm a segítséget.

Zsuzsa
[ Válasz ]
        
Re: magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:06 Va, 28 Feb 2016
Kedves Zsuzsa!

Igen nehéz a helyzet, mert a hosszú hétvége miatt, amúgy sem számos magyaros idegenvezető már elég rég elfogyott.
Wieliczkában sanszosabb egy csatlakozás, Auschwitzban -% esélyt látok rá.

Jó lenne tudni, hogy hányan vagytok, és a lehetőségeket emailben tisztázni.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsuzsa
14:47 Va, 28 Feb 2016
Kedves Marci!

Köszönöm a válaszod. Igazából csak most körvonalazódott, hogy megyünk, még szállást sem foglaltam....
Ha adsz egy email címet, szívesen írok oda.
Auschwitzbe 2-en vagy 3-an mennénk,Wieliczkába pedig 3-an vagy 4-en.
3 felnőtt, és ha elengedik velünk a 9 éves keresztlányom, ő a negyedik. Igazából ha jön, akkor csak a férjem és a lányunk megy A-be, a kicsinek valami vidámabb programot találok arra az időre...

Köszi a segítséget.

Zsuzsa
[ Válasz ]
                        
Re: magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
15:06 Va, 28 Feb 2016
(Kapcsolat menüpont) - office@krakkoinfo.hu
[ Válasz ]
Re: magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Edit
22:05 Sze, 13 Ápr 2016
hello,szeretnek erdeklodni ,hogy hol lehet magyarnyelvu idegenvezetovel felvenni a kapcsolatott.koszonom
[ Válasz ]
        
Re: magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:28 Csü, 14 Ápr 2016
Kb sehol
Marci
[ Válasz ]
Kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~Miklos
18:55 Szo, 30 Ápr 2016
Szia!

Május 14 vagy 15én mennénk négyen látogatni. Szívesen csatlakozunk más magyar csapathoz is.
Várom válaszod! Miklós
[ Válasz ]
        
Re: Kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:32 Szo, 30 Ápr 2016
Kedves Miklós!

Sajnos nincs csatlakozható csoportunk ebben a két napban. Más magyaros csoportokra sajnos nincs rálátásunk, de mivel két magyaros idegenvezető van, és max két kört tudnak menni egy nap, ezért igen kicsi az esély, hogy tudtok csatlakozni bárkihez.
Marci
[ Válasz ]
Magyar idegenvezetés Auswitzban   Zgłoś błąd do skasowania
~Tóth Ildikó
17:36 Va, 15 Máj 2016
20016.06.04-re vagy 2016.06.05-re Délelőtti órákra keresnénk magyar nyelvű idegenvezetőt 4 főre.
[ Válasz ]
        
Re: Magyar idegenvezetés Auswitzban   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
07:50 Hé, 16 Máj 2016
Ez esetben kérem, hogy írjatok nekünk egy emailt.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: Magyar idegenvezetés Auswitzban   Zgłoś błąd do skasowania
~Tóth ildikó
09:16 Va, 22 Máj 2016
Kedves Marci!
Egy email címet megadnàl, mert itt a nevedre kattintva nem jön össze.
[ Válasz ]
                        
Re: Magyar idegenvezetés Auswitzban   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:59 Va, 22 Máj 2016
office@krakkoinfo.hu

Marci
[ Válasz ]
        
Re: Magyar idegenvezetés Auswitzban   Zgłoś błąd do skasowania
~Marcsy
20:55 Va, 26 Márc 2017
Szia! Mi is ekkora jun. 6.-ra tervezzük a tàbor meglátogatását, esetleg csatlakoznánk hozzátok (2fő).
[ Válasz ]
                
Re: Magyar idegenvezetés Auswitzban   Zgłoś błąd do skasowania
~Marcsy
21:03 Va, 26 Márc 2017
Illetve mi 2017ben😁 Bocsánat😄
[ Válasz ]
Auschwitz 2016.06.04   Zgłoś błąd do skasowania
~Attila - SK
07:58 Va, 05 Jún 2016
Szeretném megköszönni még egyszer a segítségedet az időpontok foglalásához.
Minden nagyon jól ment, igaz a idopontunk utolsó pilanatában értunk oda sajnos Lengyelországban eltévedtunk egy út lezárás végett de pontosan 08:50 kor átvetuk a idegenvezetot , neki is koszonunk mindent!!!, .
mindenkép ajánlom minden ismerősömnek a figyelmébe a ti kedvességeteket, segítőkészségeteket!
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz 2016.06.04   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:48 Va, 05 Jún 2016
Köszönjük!
[ Válasz ]
Érdeklödés   Zgłoś błąd do skasowania
~László
22:30 Ke, 14 Jún 2016
Üdvözlöm egy kérdésem lene nagyobb csoporttal szeretnék menni rászoruló családokat szeretnék elvinni ,és a kérdésem az lenne hogy magyar pénzbe menyibe kerül a idegen vezetés és milyen programot ajánlana esetleg előre is köszönöm válaszát.
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklödés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:39 Sze, 15 Jún 2016
Kedves László!

Nem tudom mennyibe kerül, mert nem lehet forintban fizetni a múzeumnak. Az árakat a cikkben megleled zlotyiban. Mivel foglalás esetén az egész vezetést egyben ki kell fizetni, ezért a bankod napi árfolyama határozza majd meg a forintos összeget.

Programötletek a környéke: Wadowice, azaz szt II. János Pál pápa szülővárosa, Krakkó, Wieliczka.

Marci
[ Válasz ]
                
Re: Érdeklödés   Zgłoś błąd do skasowania
~László
12:00 Hé, 04 Júl 2016
Köszönöm válaszát, annyi kérdésem lenne még hogy a múzeumba van e belepő és ha van akkor menyibe kerül, és magyar idegen vezetőre is szükségünk lenne, segítségét szeretném kérni hogyan tudom felvenni vele a kapcsolatot és számlát tudnak e adni előre is köszönöm.
[ Válasz ]
                        
Re: Érdeklödés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:19 Hé, 04 Júl 2016
Kedves László!

Ahogy a cikkben is olvasható az idegenvezetéshez nincs belépőjegy költség. Magyar idegenvezetőre van lehetőség, de vele felvenni a kapcsolatot csak helyben tudjátok. Auschwitz természetesen számlaképes, és mi is azok vagyunk, ha ránk bízod a foglalást.
Számlát előre viszont sem Auschwitz, sem mi nem adunk. Előre csak pro-forma számlát, és fizetés után van normál számlára lehetőség.
Marci
[ Válasz ]
magyar idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~János
17:25 Hé, 11 Júl 2016
Üdv!
Pénteki napon családommal (4Fő) szeretnénk megtekinteni az Auschwitzi tábort.
Kérhetünk magyar idegenvezetést vagy csatlakozhatunk magyar csoporthoz? Mi ennek a költsége?

Tisztelettel: D. János
[ Válasz ]
        
Re: magyar idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:26 Ke, 12 Júl 2016
Kedves János!

Kérni sajnos már nem kérhettek, mert Auschwitzban minimum 5 napra előre kell foglalni, és abból már kicsúsztunk.
Nekünk sajnos aznap nincs csatlakozható csoportunk, így a csatlakozásban nem tudok segíteni. Biztos lesz helyben magyar csoport, de hogy ők meg engedik / létszámuk miatt meg tudják-e engedni, hogy csatlakozzatok, és hogy ezért mennyit kérnek el tőletek, azt nem tudom.
Marci
[ Válasz ]
Re: magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
hanna2013
10:41 Sze, 13 Júl 2016
Kedves Marci! Augusztus 27-én tervezünk krakkói kirándulást 2 éves kislányunkkal együtt, és megtekintenénk az auschwitzi tábort is. Kérdésem az
lenne, hogy beengedik-e őt is? Válaszodat előre is köszönöm.
[ Válasz ]
        
Re: magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:01 Sze, 13 Júl 2016
Kedves hanna2013!

Beengedik, de a látogatás nem ajánlott 14 éves kor alatt.
Marci
[ Válasz ]
2016.07.29   Zgłoś błąd do skasowania
~Laci 20:27 Ke, 26 Júl 2016 Szia Marci,
2016.07.29.-én szeretnénk megnézni Auschwitzi tábort.
Nem gondoltam, hogy helyet kell foglalni.
Van ezen a napon csoportotok amihez csatlakozhatnánk?
Üdv: Laci
[ Válasz ]
        
Re: 2016.07.29   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:15 Ke, 26 Júl 2016
Kedves Laci!

Sajnos nincs. Nem is lehet, mert július 20-29 és augusztus 1-3 között a múzeum nem is látogatható csak a krakkói Katolikus Ifjúsági Világtalálkozó résztvevőinek.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: 2016.07.29   Zgłoś błąd do skasowania
Pkata
10:49 Va, 31 Júl 2016
Sziasztok! Mi ketten mennénk augusztus 22-én vagy 23-án az auschwitzi múzeumba és szeretnénk magyar nyelvű idegenvezetőt.Tudtok nekem segíteni a foglalásban illetve a foglalás fizetésében?
[ Válasz ]
csatlakozás csoporthoz   Zgłoś błąd do skasowania
~vhegyi
10:37 Csü, 04 Aug 2016
Kedves Marci, Gabi és Johanna!
2016 aug. 8-án szeretnénk az auswitzi tábort meglátogatni. Tudtok abban segíteni, aznap van-e magyar nyelvű idegenvezetés, és lehet-e még csatlakozni hozzájuk?/4 fő/
Segítségeteket előre is köszönjük!
Hegyi Judit
[ Válasz ]
        
Re: csatlakozás csoporthoz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:59 Csü, 04 Aug 2016
Kedves Judit!

Nekünk sajnos nincs csoportunk erre a napra, amihez csatlakozni lehetne, így nem tudunk ebben segíteni.
Marci
[ Válasz ]
csatlakozás csoporthoz   Zgłoś błąd do skasowania
sturmannagi
13:05 Pé, 05 Aug 2016
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni,mert augusztus 17 és 20.-a között szeretnénk valamikor ellátogatni Auschwitzba, és érdeklődnék, hogy nincs-e véletlenül magyar idegenvezetéses csoport, ahova négyen csatlakozhatnánk?
A válaszokat előre is köszönöm!
[ Válasz ]
        
Re: csatlakozás csoporthoz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
13:07 Pé, 05 Aug 2016
Kedves sturmannagi!

Sajnos nincs pillanatnyilag ilyen csoportunk. Ha lesz, azt hirdetni fogjuk, de nincs túl sok esélye a hátralévő idő mennyiségét tekintve.
Marci
[ Válasz ]
Magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Laci
23:20 Va, 14 Aug 2016
2016.08.27 -én mennénk Auschwitzba. Lenne esetleg lehetőségünk 4 fővel csatlakozni magyar idegenvezetésű csoporthoz?
Válaszotokat előre is köszönöm.
[ Válasz ]
        
Re: Magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:37 Hé, 15 Aug 2016
Kedves Laci!

Nekünk ezen a napon nincs magyaros csoportunk foglalva, így csatlakoztatni sem tudunk Benneteket. Valószínű, hogy más foglalhatott, de arra sajnos nem látunk rá, amit nem mi foglaltunk, így sajnos nem tudunk segíteni a csatlakozásban.
Marci
[ Válasz ]
        
Re: Magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~gyzoli
19:37 Pé, 19 Aug 2016
Szia.
Mi is (2en) mennénk valószínűleg ezen a napon. Esetleg akkor 6 főre már lenne lehetőség magyar idegen vezetőre?
[ Válasz ]
                
Re: Magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
07:44 Szo, 20 Aug 2016
Szia!

Értem, de ettől még nekünk erre a napra nincs csoportunk, amihez csatlakozni lehet továbbra sem...

Idegenvezetőt foglalni akár 1 főre is lehet, pont ennek a leírásához külditek a hozzászólásaitokat.
Marci
[ Válasz ]
Bejárat   Zgłoś błąd do skasowania
~szilvi1126 15:11 Hé, 22 Aug 2016 Kedves Marci!

A párommal 24.-én szerdán megyünk, 11:15 re egy angol nyelvű csoporthoz csatlakoztunk. Kinyomtattuk a jegyeket, az a kérdésem, hogy ezzel a jeggyel a városban lévő múzeumba fogunk belépni, de ami a városon kívül található Państwowe Muzeum Auschwitz-Birkenau nevű hely, oda ingyenesen lehet bemenni? Bocsánat ha hülyeség, de életünkbe nem jártunk még a környéken se. Köszönöm a válaszod!
[ Válasz ]
        
Re: Bejárat   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
17:30 Hé, 22 Aug 2016
Kedves Szilvi!

Birkenauba teljesen ingyenes a belépés, de ha csatlakoztatok egy csoporthoz, akkor az idegenvezetés részét is fogja képezni Birkenau. Szóval még ott is kaptok vezetést.
Marci
[ Válasz ]
2016.08.28.   Zgłoś błąd do skasowania
enike73
13:38 Ke, 23 Aug 2016
Kedves Marci!

Vasárnapi nyitva tartás után szeretnék érdeklődni, 2016.08.28.-án nyitva van múzeum? Angol nyelvű csoporthoz szeretnénk csatlakozni, 9,30-kor lehetséges-e? Hogyan tudjuk legkönnyebben elintézni, kérhetjük-e a segítségedet? 3 diák ás 5 felnőtt, és van velünk egy 2,5 éves kislány. Ha nincs vasárnap nyitva, akkor 08.27.-én szombaton 15.15-ös angol csoporthoz csatlakozunk.
Előre is köszönöm!
üdvözlettel: Kövesdi Enikő
[ Válasz ]
        
Re: 2016.08.28.   Zgłoś błąd do skasowania
~Gabi
14:03 Ke, 23 Aug 2016
Kedves Enikő!
Vasárnap is nyitva van a Múzeum. Ezt is és a csatlakozás módját, online jegyfoglalást is megtalálod az egyéni vendégeknek szól cikkben. A kommentedet a csoportokhoz írtad, innen a második bekezdésből visz át egy link az egyéni vendégeknek szóló cikkre. Ott a 2. pontot ajánlom figyelmedbe. A foglalást önállóan Auschwitz angol nyelvű honlapján tehed meg.
Szép napot Gabi
[ Válasz ]
                
Re: 2016.08.28.   Zgłoś błąd do skasowania
enike73
14:59 Ke, 23 Aug 2016
Kedves Gabi!

Igen, eddig el is jutottunk. Sajnos a vasárnapi napok nekünk nem kiválaszthatóak. A szombatot meg tudtuk csinálni, és ott a kártyás fizetéssel vannak gondok. A kártyanevet, kártyaszámot nem engedi beírni. Mi lehet a baj?
[ Válasz ]
                        
Re: 2016.08.28.   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
16:38 Ke, 23 Aug 2016
Kedves Enikő!

Hát ez jó kérdés. Beléptem a rendszerbe, nekem most mutatja a vasárnapi és a szombati napot is. Igaz, hogy angol nyelvű vezetést csak délutánra... (Már olyat, amihez minimum 8 fő még csatlakozhat.)

A kártyanév (mármint ilyesmi, hogy Maestro, Mastercard, Visa, stb) szerintem kiválasztandó, de hogy miért nem engedi beírni, arra nincs tippem. Ha csak nincs valami kiválasztás előtte, hogy kártyával, vagy banki gyorsított utalással (PayU szolgáltatás néven fut Lengyelországban, lengyel számlaszám kell hozzá, ezért gondolom alapvetően nálatok nem játszik a dolog, csak a kártya.) akarsz-e fizetni.

Ha sikerül idegenvezetést kiválasztani, de ilyen technikai okok merülnek fel, abban csak a múzeum tud segíteni, ha emailt írtok nekik róla.
Marci
[ Válasz ]
Kerdes   Zgłoś błąd do skasowania
~Eva
11:54 Va, 04 Szept 2016
Kedves Marci!
Kirandulast tervezunk a barataimmal, 6 felnot es 2 gyerek (egy 8 honapos es egy 8 eves) oktober 1-re. Szeretnek erdeklodni, h ezen a datumon van-e magyar vagy angol csoport akihez csatlakozhatunk? Mert ugy olvastam, h kotelezoen csatlakoznunk kell egy csoporthoz. Ha nincs lehetoseg ilyen nyelvu csoportra barbelyik csoporthoz csatlakozhatunk? Mi igazabol egyenileg, idegenvezeto nelkul is meglatogatnank a tabort de arra nincs lehetoseg ahogy olvastam. Jegyeket ott kell valtani de elozoleg nem kell bejelentkezni interneten, h tudjanak a szemelyek szamarol? Tudom, buta kerdesek de nem szeretnek oda utazni es ott rajonni h nem engednek be.
Koszonom szepen!
Eva
[ Válasz ]
        
Re: Kerdes   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:14 Hé, 05 Szept 2016
Kedves Éva!

Rosszul olvastad, van lehetőség. (De az is lehet, hogy még nem olvastad.) 10 fős létszám alatt ugyanis lehetséges az Auschwitz Múzeum ingyenes, idegenvezetés nélküli látogatása.
Kérlek, hogy jelen cikk (amihez a hozzászólást írtad) második bekezdésében lévő linkre kattints - ez visz az egyéni látogatási formák leírására! (Most ugyanis a csoportos látogatáshoz szóltál hozzá.
Marci
[ Válasz ]
Látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
Ibolya95
15:46 Va, 11 Szept 2016
A párommal december 27 és 29.-e között valamelyik napon szeretnénk ellátogatni a múzeumba.Érdeklődni szeretnék,hogy erre az időre várhatóan van-e már magyar csoport,akikhez csatlakozhatunk? Illetve ha nincsen,hol tudunk beregisztrálni a látogatáshoz?
Köszönettel Farkas Ibolya.
[ Válasz ]
        
Re: Látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:00 Hé, 12 Szept 2016
Kedves Ibolya!

A megjelölt időpontra nekünk jelen állás szerint nincs csoportunk. Így csatlakoztatni sem tudunk Benneteket.

A jelen oldalon lévő csoportos leírás második bekezdésében leled a linket az egyéni látogatás tájékoztató anyagához. Itt a látogatás módjai mellett a regisztráció menete is meg van írva.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: Látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~Ibolya95 09:54 Hé, 12 Szept 2016 Kedves Marci!
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!
Mindenképpen utána nézek és már regisztrálok is.
[ Válasz ]
Re: Látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~Ibolya95 10:21 Hé, 12 Szept 2016 Kedves Marci!
Olyan kérdésem lenne még,hogy erről esetleg kaphatunk valami tájékoztatást,hogy lesz-e addig csoport,vagy utána tudunk esetleg járni?
Vagy pedig december elején újra írjak itt és nálad érdeklődjek?
Válaszod előre is nagyon szépen köszönöm.
Tisztelettel Farkas Ibolya.
[ Válasz ]
        
Re: Látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:33 Hé, 12 Szept 2016
Kedves Ibolya!

Minden csatlakozható csoportot hirdetünk, szóval érdemes figyelni a Krakkoinfo főoldalát, vagy a Facebook oldalunkat.
Marci
[ Válasz ]
Auschwitz idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Angie 00:05 Szo, 24 Szept 2016 Sziasztok!Október végén szeretnlbk menni Auschwitzba.Érdeklődni szeretnék,hogy van-e lehetőség egy egy napos magyar idegenvezetésre?Köszönettel : Angéla
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Gabi
09:13 Szo, 24 Szept 2016
Kedves Angéla!

Lekérésedet kérlek küld el emailban, pontos dátum vagy dátumok megadásával és létszámmal. Megrendeléseket nem tudjuk kommentben intézni.
Szép napot
Gabi
[ Válasz ]
Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
menespeti
09:14 Ke, 27 Szept 2016
Kedves Marc!

Október 1-jén megyünk a múzeumot meglátogatni csoporttal, azt írták, hogy a múzeum megszüntette a magyar tárlatvezetést ez igaz volna vagy csak valami rizsa szöveg az utazási irodától? A belépőre így 20 PLN írta. Mennyire takarja ez a valóságot erre szeretnék választ kapni.
Segítséged előre is köszönöm!
[ Válasz ]
        
Re: Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:20 Ke, 27 Szept 2016
Van magyar idegenvezető Auschwitzban, de kevés. Jelenleg (kb év végéig biztosan) egy dolgozik folyamatosan, és egy besegít, de messze nem minden nap. Valószínűleg az utazási iroda lemaradt róluk, már más befoglalta őket előttük. A magyar nyelvű tárlatvezetés tehát nem szűnt meg! (De nem is könnyen elérhető...)
Amennyiben helyben, a múzeum által indított lengyel nyelvű csoporthoz csatlakoztatnak Benneteket, akkor a kedvezményes jegy ennyibe kerül. Vagy, ha 20-30 fős csoportban mentek, és bármilyen nyelven saját idegenvezetőt foglalt nektek az iroda, annak is kb ennyire jön ki a költsége.
Marci
[ Válasz ]
Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
bogcsika21
14:19 Pé, 07 Okt 2016
Sziasztok!

Október végén megyünk 11-en Krakkóba és szeretnénk Auschwitz-ot is meglátogatni vagy 2016. október 29.-én vagy 2016. október 30-án és szeretnénk magyar nyelvű idegenvezetőt is, ha lehet.Tudtok nekünk segíteni, hogy van-e erre még lehetőség, illetve ha igen, akkor tudtok-e segíteni a foglalásban, illetve a foglalás fizetésében is?

Üdvözlettel és köszönettel,
Bogi
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
14:23 Pé, 07 Okt 2016
Kedves Bogi!

Sajnos legjob tudtommal már ezekre a napokra nincs szabad magyaros idegenvezető. Ha más nyelv is szóba jöhet, akkor írj kérlek nekünk az office@krakkoinfo.hu címre.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~bogcsika21 20:00 Hé, 10 Okt 2016 Kedves Marci!

Természetesen szóba jöhet más nyelv is, de előtte még szeretném megkérdezni, hogy 2016. október 31.-én sincs már esély magyar idegenvezetőre?

Köszönö m előre is!

Üdv,
Bogi
[ Válasz ]
                        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
22:47 Hé, 10 Okt 2016
Kedves Bogi!

Minimális esély van, de nagyon kevés.
Marci
[ Válasz ]
                                
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~bogcsika21 08:17 Ke, 11 Okt 2016 Kedves Marci!

Köszönöm a válaszod.

Érdeklődni szeretnék, hogy ti/te tudsz-e nekünk a foglalásban segíteni? 11-en lennénk és vagy magyar vagy angol 3,5 órás túra kellene nekünk valamikor 2016. okt. 29 -31. között (31-én csak a délelőtt lenne jó).

Köszönöm,

Bogi
[ Válasz ]
                                        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:36 Ke, 11 Okt 2016
Kedves Bogi!

Rajtunk nem fog múlni, csak azt nem tudom, hogy van-e szabadon magyar, vagy angolos tolmács.
Viszont, kérlek, hogy emailt írj erről.
Marci
[ Válasz ]
Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Tamás 19:50 Pé, 14 Okt 2016 Kedves Marci,

Köszönöm az idegenvezetési segítséget, minden rendben zajlott, tökéletes volt az idegenvezető hölgy előadása!

Köszönettel,

Tamás
[ Válasz ]
Auschwitzban voltunk   Zgłoś błąd do skasowania
~Szilvi 10:36 Sze, 19 Okt 2016 Kedves Marci,

köszönjük szépen a segítségedet, a szervezést.
Minden nagyon jól ment.
A fordítás is jól sikerült.
Ha nem is a életem legszebb kirándulása volt, de maradandó emlék marad, az biztos.

További sikeres szervezést kívánok!

Szilvia
[ Válasz ]
Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Réka 10:22 Ke, 25 Okt 2016 Szia!
2016.10.29-én mennénk ketten lehetséges magyar nyelvű idegenvetős csoporthoz csatlakoznunk vagy mindenki foglalt?
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:24 Ke, 25 Okt 2016
Sajnos nekünk nincs csatlakozható csoportunk, és félek, hogy helyben sem lehet majd találni. Ráadásul csak egy idegenvezető dolgozik most magyarul... :(
Marci
[ Válasz ]
Auschwitzi tabor latogatasa   Zgłoś błąd do skasowania
~Hanita
21:53 Sze, 26 Okt 2016
Üdv!
December 10-én (4Fő) szeretnénk megtekinteni az Auschwitzi tábort.
Kérhetünk magyar idegenvezetést vagy csatlakozhatunk magyar csoporthoz? Mi ennek a költsége?
Előreis köszönöm a segitséget,üdvözlettel K.Hanita
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitzi tabor latogatasa   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:40 Csü, 27 Okt 2016
Kedves Hanita!

Írj emailt, kérlek ez ügyben az office@krakkoinfo.hu címre. Köszönöm.
Marci
[ Válasz ]
Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
cs.klaudia
08:20 Csü, 27 Okt 2016
az lenne a kérdésem...hogy novemberben mennénk egy napra ki egy barátnőmmel. Szeretnénk külön magyarnyelvű idegenvezetést kérni, kivel tudok erre konkrét napot fixálni, mert ehhez kötjük a látogatásunkat. Nagyon szépen köszönjük!
[ Válasz ]
        
Re: Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:39 Csü, 27 Okt 2016
Írj emailt, kérlek ez ügyben az office@krakkoinfo.hu címre. Köszönöm.
Marci
[ Válasz ]
Látogatás Auschwitzban   Zgłoś błąd do skasowania
~SR 16:47 Csü, 27 Okt 2016 Kedves Cikkíró, fórumozók!

Holnap utazunk Lengyelországba és sajnos csak most találtam meg ezt az oldalt. Most volt időm foglalkozni a dologgal és már nincs lehetőségem jelentkezni egyéni látogatásra sem. Ez akkor most azt jelenti, hogy a feleségemmel nem tudunk bemenni a koncentrációs táborba? Van esetleg lehetőség jelentkezés nélkül látogatni?
[ Válasz ]
Javítás   Zgłoś błąd do skasowania
~SR 16:51 Csü, 27 Okt 2016 Elnézést! Rossz fórumba posztoltam.
[ Válasz ]
Tabor   Zgłoś błąd do skasowania
~Barbara
14:42 Sze, 14 Dec 2016
Szep napot! Irtam emailt onoknek:) koszonom a valaszt elore is!
[ Válasz ]
        
Re: Tabor   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
15:00 Sze, 14 Dec 2016
Kedves Barbara!

Mi pedig válaszoltunk.
Marci
[ Válasz ]
Magyar idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Koller Csaba
11:25 Csü, 15 Dec 2016
A feleségemmel és a szüleivel Februárban megyünk Lengyelországba. Érdeklôdnék, hogy lenne-e 4 fô számára 2017.02.16-án Auschwitz-ban lehetôség magyar nyelven történô idegenvezetésre.
Tisztelette l,
Koller Csaba
[ Válasz ]
        
Re: Magyar idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
14:50 Csü, 15 Dec 2016
Kedves Csaba!

Sajnos nem tudjuk megmondani. Auschwitz foglalási rendszere nem ad infókat arról, hogy van-e szabad magyaros idegenvezetőt. Foglalni lehet, ha van adnak, ha nincs elutasítják.
Marci
[ Válasz ]
családi látogatás Auschwitzba   Zgłoś błąd do skasowania
Vica
12:42 Ke, 14 Márc 2017
Kedves Marci!

Érdeklődni szeretnék, hogy április 17.-én, vagy 19.-én van-e lehetőség rá, hogy 4 fős családunk csatlakozzon egy magyar idegenvezetésű csoporthoz Auschwitz-i látogatáshoz? Ápr. 17. húsvét hétfő, nem tudom, hogy aznap ott zárva tartás van-e, mert aznap indulunk Magy.o-ról és 19-én indulunk vissza Krakkóból.

Üdvözlettel:
Éva
[ Válasz ]
        
Re: családi látogatás Auschwitzba   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMárton
09:26 Hé, 20 Márc 2017
Kedves Éva!

Nekünk nincs csoportunk a megadott napra, amihez csatlakozni lehetne. Még alakulhat, de a továbbiak kapcsán kérem, hogy írj emailt az office@krakkoinfo.hu címre.
Köszönöm.
Marci
[ Válasz ]
Foglalás   Zgłoś błąd do skasowania
~Zoli
13:06 Hé, 03 Ápr 2017
Szia!
Hogyan tudok foglalni (9 fő) részére jegyet?
Meddig ingyenes? Illetve mi ingyenes?
[ Válasz ]
        
Re: Foglalás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMárton
13:19 Hé, 03 Ápr 2017
Kedves Zoli!

Ingyenes az egyéni látogatás idegenvezető nélkül. Mivel a csoportos látogatáshoz szóltál hozzá, ezért érdemes elolvasnod az egyéni látogatásról szóló cikket.
Erre jelen cikk felső részében is irányít át link, de ha nem menne, akkor a PROGRAM menüpontban a LÁTOGATÁS AUSCHWITZBAN menüpontot keresd. Szerintem jó eséllyel minden kérdésedre választ lelsz ott.
Marci
[ Válasz ]
Magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~viktoriaf
21:04 Va, 09 Ápr 2017
Szia.
Érdeklődnék magyar idegenvezetéssel kapcsolatban.
Április 22-23 án valamikor van e lehetőség csatlakozni csoporthoz?
Ílletve ezeken a napokon jegyet sem tudtam foglalni az oldalon.
Van valamelyikre mód?
Köszönöm
Viki
[ Válasz ]
        
Re: Magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMárton
21:24 Va, 09 Ápr 2017
Kedves Viki!

Nekünk sajnos a megadott időpontokra nincs csatlakozható idegenvezetésünk. Ha a rendszer szerint már nem lehet jegyet foglalni, akkor elvben minden hely betelt erre a hétvégére.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: Magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Klaudia55
09:38 Hé, 22 Máj 2017
Kedves Marci!

Érdeklődnék, hogy 4fő június 3.-ára magyar idegenvezetővel lehetséges vagy tudunk valahova csatlakozni?

Válaszát előre is köszönöm
[ Válasz ]
                        
Re: Magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:40 Hé, 22 Máj 2017
Kedves Klaudia!

Nekünk sajnos nincs csatlakozható csoportunk.
Marci
[ Válasz ]
                                
Re: Magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Klaudia55
09:49 Hé, 22 Máj 2017
Esetleg másik szombat vagy vasárnap? Ha pedig nincs akkor tudna valakit ajánlani vagy hogyan tudjuk ezt elintézni?

Köszönöm a segítséget.
[ Válasz ]
                                        
Re: Magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:54 Hé, 22 Máj 2017
Kedves Klaudia!

Minden csatlakozási lehetőséget, ami felett mi rendelkezünk dátummal és a még csatlakozni tudók maximális létszámával eléred a főoldalon. Ezen túl nekünk nincsenek időpontjaink.
A múzeum maga nem indít csatlakozható csoportokat magyar nyelven, így ők nem tudnak ebben segíteni. Mivel mások csoportos, magyar idegenvezető foglalásáról pedig nem ad ki információt, ezért senkit sem tudunk javasolni...
Hátha valaki, akinek van foglalása, helye és szabad jegye még, olvassa ezt, és bejelentkezik nálad.

Ha saját idegenvezetőt szeretnétek foglalni magyar nyelvre, abban elvben tudunk segíteni, ha a tervezett időpontra még van szabadon magyaros idegenvezető. Ilyen jellegű igényedet emailben jelezd kérlek.
Marci
[ Válasz ]
                                                
Re: Magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Klaudia55
09:57 Hé, 22 Máj 2017
Nagyon szépen köszönöm a segítő választ!! :)
[ Válasz ]
visszamondás   Zgłoś błąd do skasowania
~Misi
19:14 Csü, 27 Ápr 2017
Sziasztok!
Mihály vagyok és azt szeretném megtudni, hogy miképpen lehet az auschwitzi múzeumban lefoglalt időpontot visszamondani. Ezen a napon, mint utólag kiderült nem tudok Lengyelországba utazni.
[ Válasz ]
        
Re: visszamondás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMárton
20:20 Csü, 27 Ápr 2017
Kedves Mihály!

Auschwitz foglalási oldalán a főmenüben (felső fekete címsor) a REGULATIONS pont (jobbról a negyedik) mutatja be a lemondás módját.
Ezen belül a 8. paragrafus, ami a 9. oldal alján kezdődik.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: visszamondás   Zgłoś błąd do skasowania
~Misi
17:48 Pé, 28 Ápr 2017
Nagyon szépen köszönöm a számomra rendkívül fontos információt.
Misi
[ Válasz ]
Auschwitz - magyar idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
Gordon1989
16:31 Hé, 22 Máj 2017
Üdv!

Szeretnék érdeklődni, hogy július 7.-re volna e lehetőség magyar nyelvű idegenvezetésre jelentkezni?

Amennyiben nem nálad kell ezt megtenni, tudnál segíteni merre tudok jelentkezni?

Köszönöm szépen
Gordon
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz - magyar idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
17:34 Hé, 22 Máj 2017
Kedves Gordon!

Nekünk a megadott napra nincs csatlakozható, magyar nyelvű csoportunk Auschwitzban. Mivel e mellett a múzeum csak csoportoknak ad magyar idegenvezetőt, ezért csak csoportoknént lehet foglalni (akár 2 ember számára is). Hogy a megadott napon van-e szabadon magyaros vezető, azt csak a múzeum rezervációs osztálya tudja megmondani.
Mivel ők sem emailben, sem telefonon nem adnak ki ilyen információt, csak foglalási kérelemre hajlandók reagálni (azzal, hogy vagy jóváhagyják, vagy elutasítják a kérelmet), ezért sajnos elég nehézkes a rendszer... :(
Marci
[ Válasz ]
Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
bogica381
21:43 Sze, 21 Jún 2017
Kedves Marci!
Csóka Boglárka vagyok és augusztus 12.-én szeretnénk a táborba utazni egy 14 fős csoporttal, szeretnénk a segítségedet kérni az idegenvezető lefoglalásában illetve minden más egyéb teendőben!
Válaszodat nagyon várom/várjuk és előre is köszönöm !
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:06 Csü, 22 Jún 2017
Kedves Boglárka!

Ez esetben ide írj: office@krakkoinfo.hu
Marci
[ Válasz ]
Egy kisebb baráti kör   Zgłoś błąd do skasowania
~Hunor
14:39 Sze, 19 Júl 2017
Sziasztok :) Azzal a kérdéssel fordulok házátok hogy Agusztusban szeretnénk egy kisebb baráti körrel (4-5 fő) meg látogatni az Auschwitz-i múzeumot , és szeretnénk magyar idegenvezetést igényelni és hogy mikor és hol lehetne erre jelentkezni és mennyibe kerülne ez így ?
Válaszotokat előre is köszönöm
[ Válasz ]
        
Re: Egy kisebb baráti kör   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
14:44 Sze, 19 Júl 2017
Kedves Hunor!

Kérlek, hogy írj email a témában. office@krakkoinfo.hu a címünk.
Marci
[ Válasz ]
Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Márti
19:05 Sze, 26 Júl 2017
Kedves Marci! Krakkóban tartózkodunk és szeretnénk megnézni a Koncentrációs Tábort pénteken. Sajnos már nincs hely. Mennyi esély va rá, hogy be tudunk menni ha odamegyünk 7.30-ra?

Válaszodat elöre is köszönöm!

Nagyné Márti
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:08 Sze, 26 Júl 2017
Kedves Márti!

Sajnos igen kevés. A regisztráció helyben ugyanis elvben csak akkor lehetséges, ha a neten nem fogyott el minden.
Láttunk már ezzel ellenkező példát is, és láttuk sokszor, hogy ezt be is tartják. Bíztatni nem tudlak Benneteket, de ha próbálkoztok, akkor a 7:30 a legjobb.
Ha nem juttok be, akkor még mindig ott van Birkenau, ami előzetes regisztráció nélkül is látogatható egész nap.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Márti
19:28 Csü, 27 Júl 2017
Kedves Marci! Gyors válaszodat nagyon szépen köszönöm! Azt nem tudod véletlenül, hogy a levágott hajak és a mozgássérült segédeszközök jelenleg is megtekinthetőek a múzeumban?

Minden jót neked!

Üdvözlettel:

Na gyné Márti
[ Válasz ]
                        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:35 Csü, 27 Júl 2017
Kedves Márti!

Igen, megtekinthetőek. DE, én május elején voltam ott tolmácsolni utoljára, szóval ha van frissebb infó, akkor más is nyugodtan szóljon hozzá!

De alapvetően komoly részei ezek a főkiállításnak, szóval nem hinném, hogy változott volna a helyzet.
Marci
[ Válasz ]
                                
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Márti
19:51 Csü, 27 Júl 2017
Kedves Marci!

Nagyon-nagyon köszönöm válaszodat!

Üdvözlettel:

Nagyné Márti
[ Válasz ]
Fogalalás Birkenauba   Zgłoś błąd do skasowania
~gyuri
21:05 Ke, 26 Dec 2017
Kedves Segítségünk!
2018. április 28-án délután 14 óra körül szeretnénk egy magyar nyelvű idegenvezetést 6 fő részére. (Tudom a 10 főt ki kell fizetni, de ez nem akadály)
Tudnál segíteni a foglalásban?
Bankkártyával ki tudjuk fizetni a díjat előre?
Köszönöm válaszod.

Gyuri
[ Válasz ]
        
Re: Fogalalás Birkenauba   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:08 Ke, 26 Dec 2017
Kedves Gyuri!

Email írj, kérünk.
office@krakkoinfo.h u

Marci
[ Válasz ]
magyar idegenvezető auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~László
12:49 Sze, 21 Márc 2018
Kedves Marci!
Érdeklődni szeretnék ,hogy június 19-i látogatásunk alatt tudnánk -e csatlakozni magyar nyelvű csoporthoz ? válaszát előre is köszönöm László
[ Válasz ]
        
Re: magyar idegenvezető auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
16:58 Sze, 21 Márc 2018
Kedves László!

Köszönjük üzenetedet. Sajnos a megadott napon nincs csatlakozható csoportunk Auschwitzban.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: magyar idegenvezető auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~László
08:20 Csü, 22 Márc 2018
Köszönöm válaszod ,viszont tudnál segíteni mikor indul csoport magyar idegenvezetéssel június 18 és 20 között vagy esetleg valami közelebbi időpontban ? köszönöm válaszod László
[ Válasz ]
                        
Re: magyar idegenvezető auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:24 Csü, 22 Márc 2018
Kedves László!

Magyar idegenvezetés csak akkor indul, amikorra egy csoport foglalja. Így nem tudok információt adni arról, hogy a közeli napokon mikor indul, mert ha valaki foglalt, akkor arról adatokat nem ad ki Auschwitz nekünk.
Meg aztán, ami már be van foglalva, ahhoz csatlakozni sem tudtok jellemzően.

Éppenséggel, hogy valami jót is mondjak, van június 14-re nekünk egy csatlakozható csoportunk - már ha az közelebbi időpontnak számít. Részletek a KrakkoInfo főoldalán.
[ Válasz ]
Látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~Patrik 19:12 Hé, 23 Ápr 2018 Érdeklődnék hogy 5-en szeretnénk menni és be tudunk-e menni idegen vezetés nélkül?
[ Válasz ]
        
Re: Látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:17 Hé, 23 Ápr 2018
Szia Patrik!

Olvasd el kérlek a cikk első három bekezdését. Utána kattints a bennük lévő linkre. Utána olvasd el azt a cikket, és meg fogod tudni válaszolni a kérdést magadnak, miközben az idegenvezető nélküli látogatásodra regisztrálsz.
Hajrá!
Marci
[ Válasz ]
Auschwitz látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~Dorina
11:55 Pé, 22 Jún 2018
Kedves Marci!
Július 10-én mennénk négyen a tábort megtekinteni. Az lenne a kérdésem, hogy jegyvásárlásban, illetve magyar idegenvezetésben tudtok-e segíteni.
Köszönöm!
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
07:51 Szo, 23 Jún 2018
Kedves Dorina!

Bízom benne, hogy igen. Minden továbbit emailben. Címünk: office@krakkoinfo.hu

Marci
[ Válasz ]
Sziasztok!   Zgłoś błąd do skasowania
~Vivien 21:26 Ke, 16 Okt 2018 Olyat szeretnék kérdezni,hogy előre muszáj venni a jegyet,vagy esetleg ott helyben is van lehetőség?
[ Válasz ]
        
Re: Sziasztok!   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
06:32 Sze, 17 Okt 2018
Kedves Vivien!

Lehet helyben regisztrálni, ha a neten nem fogytak el a helyek/jegyek. Mondjuk én nem kockáztatnék, mert sokszor elfogynak... Persze attól is függ, hogy mikor mentek.
[ Válasz ]
látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~Gyimesi
16:51 Va, 20 Jan 2019
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy Auschwitzez és Birkenaut lehet e látogatni kutyával?
Köszi
[ Válasz ]
        
Re: látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:50 Hé, 21 Jan 2019
Nem. (Kivételt csak vakvezető, vagy egyéb segítő kutya kaphat.)
[ Válasz ]
idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
Schmidt Lívia
17:37 Pé, 15 Márc 2019
Üdv!

2019. április 19-én érkeznénk 20 fős csoporttal.
Szeretnénk magyar idegenvezetőt az Auschwitzi táborba.
kb. 12 órakor érkeznénk. Lenne rá kapacitás? Köszi Lívia
[ Válasz ]
        
Re: idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:29 Pé, 15 Márc 2019
Kedves Lívia!

Köszönjük leveledet. Sajnos a húsvéti időszakra már elfogytak a magyar idegenvezetők (nincs sok, csak 2-3 fő sajna), nem fogunk már tudni nektek ekkorra magyar vezetőt foglalni.

Marci
[ Válasz ]
Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Lilla 11:17 Ke, 19 Márc 2019 Üdvözlöm Marci!!máj.11-én látogatunk el Auschwitzba 6 fővel!érdekelne a Magyar idegenvezetés!lenne esetleg még szabad kapacítás?? Köszönöm válaszát!
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:22 Ke, 19 Márc 2019
Kedves Lilla!

Köszönöm, de ez nem fórumtéma. Kérlek, emailt írj: office@krakkoinfo.hu
[ Válasz ]
                
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Lilla 11:48 Ke, 19 Márc 2019 Rendben! Igaz csak este leszek gép előtt,de írok mindenképp! Addig is köszönöm!
[ Válasz ]
Nyitvatartás   Zgłoś błąd do skasowania
~Veress Zita
15:40 Ke, 26 Márc 2019
Szia. Szeretnénk 2019.04.20-án ellátogatni az Auschwitz-i múzeumba,(2fő).Szeretném megtudni nyitva lesz e a múzeum mert arra a napra nem tudok beregisztrálni.Köszönöm válaszod előre is.
[ Válasz ]
        
Re: Nyitvatartás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
16:41 Ke, 26 Márc 2019
Szia!

A múzeum csak húsvét vasárnap van zárva, nagyszombaton nyitva tart. Regisztrálni maximum csak azért nem tudsz, mert elfogytak a helyek. Ami mondjuk már majdnem olyan neked, mint ha nem is lennének nyitva... :(

Elvben, ha a jegyek a neten elfogynak, akkor már helyben sem lehet regisztrálni. A tapasztalat azért az, hogy ha nyitásra (7:30), vagy zárásra mentek (mármint előtte kb 1 órával) akkor lehetséges, hogy lehet még helyben is regisztrálni.
Nem 100%, csak ha van egy kis szerencsétek...
[ Válasz ]
Regisztráció   Zgłoś błąd do skasowania
Petrik96
16:55 Sze, 27 Márc 2019
Kedves Johanna, Gabi és Marci!
Az oldalon található leírás alapján próbáltam május 9.-re regisztrálni, de mikor beírtam a 4 főt (arra az időpontra 8 fő volt addig) nem engedélyezi, mert túlléptem a csoport létszámot. Nem kértem idegen vezetést semmilyen nyelven sem. Mi a teendő ilyenkor? Segítségeteket előre is köszönöm!
[ Válasz ]
        
Re: Regisztráció   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:59 Sze, 27 Márc 2019
Szia!

Nem tudjuk mi lehet a hiba, amíg nem látjuk. Kérlek, készíts egy képernyőfotót arról, hogy nem enged továbblépni és küld el mailben címünkre.

office@krakkoin fo.hu

Köszi!
[ Válasz ]
Foglalás   Zgłoś błąd do skasowania
Szücsné
13:02 Csü, 28 Márc 2019
Üdvözlöm
Szeretnék segítséget kérni ,hogy hol tudok a jegyfoglalással kapcsolatban érdeklődni?
Köszönettel Szücsné
[ Válasz ]
Foglalás   Zgłoś błąd do skasowania
Szücsné
13:03 Csü, 28 Márc 2019
Üdvözlöm
Szeretnék segítséget kérni ,hogy hol tudok a jegyfoglalással kapcsolatban érdeklődni?
Köszönettel Szücsné
[ Válasz ]
        
Re: Foglalás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton (redaktor)
17:54 Csü, 28 Márc 2019
Nálunk itt vagy az office@krakkoinfo.hu címen.

A múzeumnál a reservation.office@auschwitz.o rg címen. Angol vagy lengyel nyelven.
[ Válasz ]
Kérés-foglalás   Zgłoś błąd do skasowania
~Leppné Ica
10:08 Pé, 17 Máj 2019
Üdvözlöm! 2019. jún. 12-re szeretnék csoportos jegyet (30 tanuló (15-17 évesek)+4 kísérő) foglalni, 10 óra környékére. A szállásunk Krakkóban lesz, onnan látogatnánk meg Aushwitz-ot raggeli után
Kérdésem:

Hány órakor tudnak fogadni?
Mennyibe kerül a belépő?Tudunk-e Magyarországról előre uztalni, euróban?

Várom a választ, Leppné
Tudunk-e Magyarországról előre utalnmi?
[ Válasz ]
        
Re: Kérés-foglalás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
06:33 Szo, 18 Máj 2019
Kedves Leppné!

Kérem, foglalási ügyben emailt írj nekünk. Az árak a cikkben vannak, amihez hozzászóltál, tudtok (sőt muszáj is) előre utalni, ha kapunk nektek helyet. Tudtok, akár előre is utalni.

Címünk: office@krakkoinfo.hu
[ Válasz ]
Belépőjegy   Zgłoś błąd do skasowania
~Bence György
18:25 Pé, 17 Máj 2019
Üdvözlöm
Segítséget szeretnék kérni egy 24 fős csoport belépőjegyével kapcsolatban. Június 9-én lenne az időpont de a hivatalos oldal nem válaszol, az online jegyelővétel pedig csak 6 órás turnusokat kínál, de van még lehetőség Krakkóból busszal is. Nos nekünk helyben van foglalva a szállásunk, tehát ez utóbbi nem érdekel. Már ott tartunk, hogy minden megoldás érdekel, persze elsősorban idegenvezetés lenne a legmegfelelőbb. Esetleg német nyelven.
Ha tudnának segíteni azt nagyon megköszönnénk.
Tisztelette l Bence György
[ Válasz ]
        
Re: Belépőjegy   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
06:34 Szo, 18 Máj 2019
Kedves György

Kérem, foglalási ügyben emailt írj nekünk. Címünk: office@krakkoinfo.hu
[ Válasz ]
Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Ágnes
11:30 Hé, 20 Máj 2019
Kedves Marci!

A segítséged szeretném kérni. Sajnos a https://visit.auschwitz.org honlapon a reservationnél nem tüntet fel lehetőséget idegenvezető nélküli bejutásra. Tudnál segíteni abban, hogy milyen lehetőségek vannak a bejutásra? Esetleg szervezett út keretében? Bár idegenvezető nélkül is megfelelne (jobb híján). Köszönöm a válaszod!
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Ágnes
11:35 Hé, 20 Máj 2019
A preferált időpontunk 06.03 lenne, de 05.31, 06.01 és 06.02 is esélyes lehet.
Előre is köszönöm a válasz!
[ Válasz ]
                
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:40 Hé, 20 Máj 2019
Kedves Ágnes!

Ha idegenvezető nélküli foglalási lehetőség már nincs, akkor elvben el is fogytak az ilyen jellegű helyek. Hivatalosan... A tapasztalat az, hogy ha nyitásra (7:30), vagy zárás előtt kb egy órával mentek, akkor van sansz még ingyenes, idegenvezető nélküli látogatásra. Ez sem mindig jön be, szóval nem 100%, de ha már ott vagytok, akkor egy próbát megérhet.

Vagy ugye marad az idegennyelvű csoportokhoz csatlakozás a foglalási rendszer segítségével.

Vagy, ha a fenti dolog nem jön össze, akkor nézzétek meg Birkenaut. Csak 3 km Auschwitz múzeumtól, és még ingyenesen és előzetes regisztráció nélkül látogatható egész nap nyitva tartási időben.
[ Válasz ]
Közlekedés és vezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Almalaur
14:29 Pé, 21 Jún 2019
Kedves Marci!

Szeretnék érdeklődni, hogy Krakkóból autóval egyszerűbb kimenni az auschwitzi múzeumhoz vagy helyi járatú busszal? A parkolási szabályok nem egészen egyértelműek nekem a tábornál.
Azt jól értem, hogy a 6 órás vezetés az magyar nyelvű változatban nincs? A választ előre is köszönöm: Laura
[ Válasz ]
        
Re: Közlekedés és vezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
14:36 Pé, 21 Jún 2019
Kedves Laura!

Mind a két tábornak (Auschwitz és Birkenau) is van parkolója, szóval kocsival kicsit gyorsabb lehet, mint busszal. Azzal, hogy \"A parkolási szabályok nem egészen egyértelműek nekem a tábornál.\" viszont nem nagyon tudok mit kezdeni, mert nem tudom, hogy mire gondoltál. Ha kifejted, hogy mi nem egyértelmű, lehet, hogy meg tudom válaszolni.

6 órás vezetés van magyar nyelven is. De mint minden típusa a vezetéseknek, anyanyelvünkön egyéni látogatóknak nem érhető el, csak csoportoknak. Az ok profán, nagyon kevés a magyar vezető, ezért egyéni utazóknak napi szinten ugyanakkor nem indítanak vezetéseket. Csoportoknak, előzetes foglalásra, az idegenvezetők elérhetőségének függvényében viszont igen.
[ Válasz ]
                
Re: Közlekedés és vezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Almalaur
14:44 Pé, 21 Jún 2019
Kedves Marci!

Köszönöm a választ, akkor csatlakozunk egy német nyelvű csoporthoz.

Az nem világos, hogy a parkoló is ennél a címnél van-e: 32-603 Oświęcim, ulica St. Leszczyńskiej 11. ? Csak mert a google térkép ott nem mutat parkolót...
[ Válasz ]
                        
Re: Közlekedés és vezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
14:49 Pé, 21 Jún 2019
Ott.

Sajnos a Google (szerintem a múzeum hibájából) kb mindent a tábor hivatalos címére (Więźniów Oświęcimia 20, 32-603 Oświęcim) mutat. Ez a párhuzamos utca. Itt viszont nem engednek be, csak dolgozókat, szóval jól ki van ez találva...

Főleg, hogy ha a párhuzamos utcára mész, akkor mire leparkolsz, besétálsz, elküldenek, visszamész a kocsiért és átállsz a látogatói parkolóba (ami a 32-603 Oświęcim, ulica St. Leszczyńskiej 11 címen van), már le is késhetted az időpontodat...
[ Válasz ]
                                
Re: Közlekedés és vezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Almalaur
15:27 Pé, 21 Jún 2019
Köszönöm szépen a választ, ez nagyon hasznos információ :)
[ Válasz ]
eljutás   Zgłoś błąd do skasowania
~robin
11:12 Hé, 08 Júl 2019
Szia! Látom, hogy az első busz 6:20-kor indul Krakkóból a menetrendek szerint, ezzel 7:45-kor érnénk a táborhoz közeli buszmegállóba! 8-ra van időpontunk, érdeklődnék, hogy addig oda tudunk sétálni késés nélkül? Mert ha szigorúan nézik a pár perces késést akkor inkább egy minibuszt kéne bérelnünk (8-an vagyunk)! Köszi előre is
[ Válasz ]
        
Re: eljutás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:15 Hé, 08 Júl 2019
Szia!

Alapvetően szerintem odaértek, mert minden busztársaságnak van \"Oswiecim, Muzem\" megállója, itt le tudtok szállni, és elvben picivel 7:45 előtt ott vagytok.
Mondjuk ilyen szempontból a legjobb a LajkonikBus nevű társaság, mert ők meg a múzeum parkolójába érkeznek, és ott tesznek le.
[ Válasz ]
Magyar nyelvű vezetés Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Ronai Nikolett
13:52 Va, 20 Okt 2019
Hello!
Oktober 26-án látogatnánk Auschwitzba 9 fővel és szeretnénk egy magyar nyelvű vezetést, de nem jövünk rá hol illetve hogy tudnánk ezt lefoglalni. Ebbe kérnénk segítséget.
Előre is köszönjük!
[ Válasz ]
        
Re: Magyar nyelvű vezetés Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
13:58 Va, 20 Okt 2019
Szia!

Magyar nyelvű vezetést foglalni Auschwitz honlapján lehet, vagy nálunk. Ha nálunk, akkor kérlek emailt írj a témában. Címünk: office@krakkoinfo.hu

Mivel magyar vezetőt csak csoportoknak adnak, és azt minimum 5 napra előre le kell foglalni, ezért holnap (október 21) lesz az egyetlen lehetőségünk (már ha van még szabad magyaros idegenvezető, aminek az esélye közel nulla, de egy próbát megérhet), ezért kérlek, még ma írj. Köszönjük.
[ Válasz ]
                
Re: Magyar nyelvű vezetés Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Ronai Nikolett 14:11 Va, 20 Okt 2019 Köszönjük a gyors válaszodat. Irunk E-Mailt.
[ Válasz ]
Magyar nyelvű vezetés Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Ronai Nikolett
14:08 Va, 20 Okt 2019
Hello!
Oktober 26-án látogatnánk Auschwitzba 9 fővel és szeretnénk egy magyar nyelvű vezetést, de nem jövünk rá hol illetve hogy tudnánk ezt lefoglalni. Ebbe kérnénk segítséget.
Előre is köszönjük!
[ Válasz ]
magyar csoport   Zgłoś błąd do skasowania
~szabren94 15:15 Ke, 26 Nov 2019 Szia
Érdeklődnék, hogy december 15-én lesz-e olyan magyar csoport akikhez ketten csatlakozhatnánk?

Köszön öm
[ Válasz ]
        
Re: magyar csoport   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
15:18 Ke, 26 Nov 2019
Szia!

Jelen állás szerint nem. Ha ez változna, akkor mindenképpen hirdetjük majd a KrakkoInfo főoldalán és Facebookján is.
[ Válasz ]
        
Re: magyar csoport   Zgłoś błąd do skasowania
~matyas
10:40 Csü, 28 Nov 2019
Szia! Mi is pont ekkor mentünk volna Auschwitz-ot megtekinteni egy 5 fős csoporttal, de Marci tájékoztatása szerint aznap nem lesz magyar nyelvű idegenvezető a csoportban. Ha Nektek azóta van más ötletetek szólj kérlek. Köszi: Mátyás
[ Válasz ]
Birkenau   Zgłoś błąd do skasowania
~Ildi 15:36 Hé, 10 Feb 2020 Szia Marci!
Érdeklődnék a birkenaui táborról:nyitvatartás,belé pő ár és oda kell-e előre regisztrálni?
Köszönettel: Ildi
[ Válasz ]
        
Re: Birkenau   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
16:55 Hé, 10 Feb 2020
Kedves Ildi!

Ingyenes a látogatása, nincs előzetes regisztráció. Minden hónapban úgy van nyitva, mint Auschwitz.
[ Válasz ]
érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Anikó
11:26 Pé, 14 Feb 2020
Szia! 2020. 04. 11.-én szeretnénk menni 7fő múzeum látogatásra. Hol tudunk jegyet foglalni. Kérnénk a segítségedet.
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:30 Pé, 14 Feb 2020
Kedves Anikó!

Ha egyéni látogatásra mennétek, akkor Programok menüpont, azon belül pedig Auschwitz, és ott le van írva.
Ha magyar idegenvezetést szeretnétek, akkor idegenvezető foglalása kapcsán írj mailt kérlek. Címünk: office@krakkoinfo.hu
[ Válasz ]
Auschwitz-i látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~Vivien93
19:20 Szo, 05 Márc 2022
Kedves Marci!
Május 27-én utaznánk Auschwitzba (9fő) és szükségünk lenne egy magyar nyelvű idegenvezetőre.
Tudsz esetleg ebben segíteni/tanácsot adni, kit lehetnek kontaktálni?

Hálás köszönet előre is!
Vivien
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz-i látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:38 Szo, 05 Márc 2022
Kedves Vivien!

Igen! Minket!

office@krakkoinfo.h u
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz-i látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~Róka György
22:16 Hé, 20 Jún 2022
Kedves Marci!

Junius 22-én utazunk Krakkóba.A gondom az, hogy nemtudok egyéni jegyet venni Aushwicba. Gyors segítségedet várom. Előre is köszönöm
Tisztelettel, Róka György
[ Válasz ]
                
Re: Auschwitz-i látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
06:56 Ke, 21 Jún 2022
Kedves György!

Miért nem tudsz jegyet venni? Nem enged fizetni? Nincs az adott napra? Nem enged tovább valamelyik lépésnél?

Írd meg emailben, esetleg küldj képernyőképet, hogy hol akadtál el. Akkor talán tudunk mondani valamit.
[ Válasz ]
Csatlakozás   Zgłoś błąd do skasowania
~Ben
22:02 Va, 10 Júl 2022
Üdvözletem!
Nagyon szeretném a tábort és múzeumot meglátogatni, de a társaságokban nincs erre igény. Egyedül mennék, de szeretném ha magyar nyelvű idegenvezető kalauzolna. Csatlakoznék csoporthoz. Mikor van időpont ilyen lehetőséggel?
Akár hétköznap is.
Tisztelettel Oláh Benjámin
[ Válasz ]
        
Re: Csatlakozás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
07:37 Hé, 11 Júl 2022
Üdv Ben!

A múzeum nem indít magyar csoportokat napi szinten. Nekünk vannak, de ritkása csatlakozható csoportjaink. Ezekről információt a KrakkoInfo főoldalán található cikkünkben lelsz. (A cikk címe: \"Csatlakozási lehetőségek 2022-ben - Auschwitz!\")
[ Válasz ]
Augusztus 31   Zgłoś błąd do skasowania
~lindanoemifarkas
16:29 Sze, 27 Júl 2022
Üdv! Augusztus 31-én látogatnánk ki hárman és a foglaláshoz szeretnék segítséget kérni. Muszáj az idegenvezető mindenképp? Köszönöm!
[ Válasz ]
        
Re: Augusztus 31   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
17:12 Sze, 27 Júl 2022
Szia!

Nem kötelező az idegenvezető 3 fő esetén. A cikkben is le van írva, amihez hozzászóltál. A harmadik bekezdésben még linket is lelsz az egyéni látogatások leírásához.
[ Válasz ]
08.20   Zgłoś błąd do skasowania
~Andi 12:25 Sze, 17 Aug 2022 Üdvözlöm!
Érdeklődnék, hogy hol tudom megnézni a magyar idegenvezetéssel induló csoportokat. Most 2022.08.20 mennénk ketten és ha lehet magyar vezetéssel. Várom mielőbbi választ.
[ Válasz ]
        
Re: 08.20   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:29 Sze, 17 Aug 2022
Üdv!

Röviden: SEHOL.

Hosszabban, mivel Auschwitz nem indít napi szintem csatlakozható csoportokat magyar nyelven, ezért nincsenek ilyenek.
Vannak magyar vezetések, de csak csoportoknak előzetes foglalásra, azonban ezek a múzeumra és a foglaló csoportra tartoznak, ezért az adatvédelem (GDPR) jegyében harmadik személynek nem adnak ki ezekről információt.
[ Válasz ]
Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Peti 07:41 Hé, 22 Aug 2022 Kedves Marci!

Köszönünk szépen mindent!

Anna személyében egy nagyon kedves, valamint roppant tájékozott hölgyet ismerhettünk meg.

Egy nagyon érdekes és egyben szomorú, nyomasztó túrán, élményen vagyunk túl.

Minden jót Neked!

Jó éjt!

Köszönettel,
Peti
[ Válasz ]
magyar idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Balláné Farkas Gabriella
14:22 Ke, 13 Szept 2022
Üdvözlöm!
Október 17, vagy 18, vagy 24 vagy 25-re szeretnénk kérni magyar nyelvű idegenvezetést az Auschwitz - Birkenau láger látogatására. 7 fős csoport.
Kérem segítségüket.
Üdvözlette l:
Balláné Farkas Gabriella
[ Válasz ]
        
Re: magyar idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
15:11 Ke, 13 Szept 2022
Kedves Gabriella!

Köszönjük hozzászólásodat. Mivel küldtél mailt is a témában, ezért mi is mailben válaszoltunk pár perce.
[ Válasz ]
magyar idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
~pomarcsi
08:00 Ke, 27 Szept 2022
Kedves Marci!
Szeretnénk a segítségedet kérni!
Október 30 vagy 31.-én szeretnénk magyar idegenvezetővel meglátogatni az Auschwitzi tábort! 2 felnőtt, 2 nyugdíjas és 1 diák (17éves).
Tudnál nekünk ebben segíteni, hogy hogyan tudom ezt megszervezni, kifizetni?
Tervezünk Krakkóban megszállni, illetve Zakopanet is megnéznénk, ha van javaslat erre vonatkozóan, azt is szívesen vesszük!
Segítségedet előre is hálásan köszönöm!
Üdvözlettel: Marcsi
[ Válasz ]
        
Re: magyar idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:35 Ke, 27 Szept 2022
Kedves Marcsi!

Kérjük, emailt írj. office kukac krakkoinfo pont hu
[ Válasz ]
December   Zgłoś błąd do skasowania
~Kata 15:58 Csü, 15 Dec 2022 Kedves Marci!

A múzeumot kell elhagyni decemberben zárási idő után 1,5 órával vagy az egész létesítményt? Mert a túravezető nélküli belépők így nem sokat láthatnak az egészből. Sötét is van és korán is zárnak.
[ Válasz ]
        
Re: December   Zgłoś błąd do skasowania
~Gabi
17:46 Csü, 15 Dec 2022
Kedves Kata!

Múzeumnak számít az egész kerítéssel körbe vett terület Auschwitz és Birkenau esetében is. Zárás után a kerítésen kívül kell lenni. Igen, sajnos télen nem sok mindenre elég a vezető nélkül jegy.
[ Válasz ]
látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
BettiA
11:04 Pé, 03 Feb 2023
Sziasztok,
Családommal tervezzük az auswitzi látogatást, 5 fő.
Pontos időpontunk is van, viszont nagyon szeretnénk segítséget kapni a foglaláshoz, utaláshoz és a magyar idegenvezető jelenléte számunkra nagyon fontos.
Kérhetek telefonos kapcsolatot hozzátok?
Köszönettel, Betti.
[ Válasz ]
        
Re: látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:39 Hé, 06 Feb 2023
Kedves Betti!

Mivel írtál emailt is, ezért ott válaszolunk.
[ Válasz ]
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Nagy László
17:48 Csü, 23 Feb 2023
Üdvözlöm!
Szeretnénk magyar nyelvű idegenvezetővel egy tárlatvezetést 2023.05.19. 13:00 időpontban. 5 fövel érkeznénk.
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
17:50 Csü, 23 Feb 2023
Üdv!

Ez ügyben emailt írj, kérlek. Köszönjük.
[ Válasz ]
Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania

11:16 Szo, 01 Ápr 2023
Üdvözlet. Május 20an szeretnénk menni Auschwitzba 3+2diák.igy 5en. Ha lehet magyar, ha nem angol nyelvű idegenvezetéssel. Több kérdésem is lenne, esetleg egy email címet ha kérhetek, megköszönném!
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:18 Szo, 01 Ápr 2023
KAPCSOLAT menüpont? (Jobbra fent...)
[ Válasz ]
Latogatas   Zgłoś błąd do skasowania
~Csilla 20:35 Ke, 16 Máj 2023 Hello!
Junius 3.-an szeretnenk csatlakozni egy magyar nyelvu csoporthoz Aushwitz latogatasara. Egy 4 fos csaladrol lenne szo, 3 felnott es egy 11 eves gyerek. Vajon van nemi eselyunk?
[ Válasz ]
        
Re: Latogatas   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:12 Ke, 16 Máj 2023
Üdv!

A megadott napra nincs csatlakozható csoportunk, de egy nappal korábban (június 2) van. Az nem jöhet szóba?
[ Válasz ]
Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Melinda
08:28 Ke, 23 Máj 2023
Üdvözlöm!
2023.05.29-én vagy-30án tervezzük a párommal a tábor látogatását.Az lenne a kérdésem, hogy jegyvásárlásban,illetve magyar idegen vezetésben tudnak-e segíteni.
Köszönöm. Melinda.
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:34 Ke, 23 Máj 2023
Üdv!

Ha van szabadon magyar vezető - nagyon kevés ilyen rövid határidővel rá az esély - akkor tudunk nektek foglalni. Ha időben írtok. Ennek ügyében emailt írj nekünk. Köszönöm.

office kukac krakkoinfo pont hu

U.i.: A tegnapi hozzászólásodra (ZakopaneInfon) adott válaszunkkal való kísérteties egyezés nem a véletlen műve.
[ Válasz ]
magyar idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Ben
18:16 Sze, 24 Máj 2023
Üdvözletem!
Az Auschwitz tábor idegenvezető időpont tájékoztatók között nem találtam magyar idegenvezetői időpontot. Én néztem el, vagy tényleg nincs? Egyénileg utaznék és csatlakoznék csoporthoz, ezért kerestem időpontot. Köszönettel Oláh Benjámin
[ Válasz ]
        
Re: magyar idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:43 Sze, 24 Máj 2023
Szia!
Tényleg nincs. Túl kevés a magyar vezető, csoportoknak tartják fent őket...
[ Válasz ]
Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~András MCC 19:01 Csü, 01 Jún 2023 Kedves Marci!

Szeretném megköszönni a szervezést. Minden nagyon jól sikerült.

Az idegenvezető hölgynek még egyszer(Éva volt,gondolom ismered )ha teheted, rajtad keresztül is szeretnénk

hálás köszönetünket küldeni Neki,

a részletes és nagyon tartalmas vezetésért.

Üdvözlettel : András
[ Válasz ]
érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~banizsu
19:25 Szo, 01 Júl 2023
2023.07.09-én egy 8 fős csoporttal szeretnénk ellátogatni Auswitch- Birkenau-ba és magyar idegenvezetőre lenne szükségünk. Belépőjegyek (5 felnőtt és 3 gyerek-18 év alatti), illetve az idegenvezetővel kapcsolatosan lenne segítségre szükségünk.
Üdvözlettel
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:45 Va, 02 Júl 2023
Szia!

Emailt, írj, kérlek. (Kapcsolat menüpont.)
[ Válasz ]
Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~hoffmann.krisztina74
17:35 Hé, 03 Júl 2023
Kedves Marci!
Érdeklődni szeretnék, hogy július 21-én nem indul-e csoport magyar idegenvezetéssel, amihez öten be tudnánk csatlakozni?
Ha jó értem idegenvezetés nélkül csak 16 óra után tudunk bemenni?
Előre is köszönöm a segítségét!
Üdvözlettel: Hoffmann-né Krisztina
[ Válasz ]
        
Re: Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:12 Hé, 03 Júl 2023
Kedves Krisztina!

Nincs sajnos csatlakozható csoportunk erre a napra. Ha lesz, hirdetni fogjuk a főoldali cikkünkben. Lehet persze, hogy tudunk nektek is foglalni. Ehhez viszont emailt írj, kérlek.
[ Válasz ]
Erdeklodes   Zgłoś błąd do skasowania
Erika1974
21:12 Csü, 10 Aug 2023
2023.08.22-én vagy 23 an egy 7 fős csoporttal szeretnénk ellátogatni Auswitch- Birkenau-ba és magyar idegenvezetőre lenne szükségünk. Belépőjegyek (5 felnőtt és 2 gyerek-15 év alatti), illetve az idegenvezetővel kapcsolatosan lenne segítségre szükségünk.mennyibe kerulne es mit ell tennunk.
Üdvözlettel Erika email cimemalieri94@yahoo.com
[ Válasz ]
Re: Idegenvezetes   Zgłoś błąd do skasowania
Erika1974
21:23 Csü, 10 Aug 2023
2023.08. 21 en (22-én vagy 23 an)(amikor lehetseges) egy 7 fős csoporttal szeretnénk ellátogatni Auswitch- Birkenau-ba és magyar idegenvezetőre lenne szükségünk. Belépőjegyek (5 felnőtt és 2 gyerek-15 év alatti), illetve az idegenvezetővel kapcsolatosan lenne segítségre szükségünk. Mennyibe kerulne es mit kell tennunk ahoz hogy kapjunk magyar idegenvezetot.
Üdvözlettel Erika
[ Válasz ]
        
Re: Idegenvezetes   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:53 Csü, 10 Aug 2023
Írj, kérlek emailt!
[ Válasz ]
                
Re: Idegenvezetes   Zgłoś błąd do skasowania
~Erika 11:45 Pé, 11 Aug 2023 En irtam emailt de nem engdte hogy elkuldjem es vegul erre a ket email cimre kuldtem
office@krakkoinfo.hu
,
inf o@krakkoinfo.hu
[ Válasz ]
                        
Re: Idegenvezetes   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:42 Pé, 11 Aug 2023
Mi meg küldtünk rá választ. Pár órája.
[ Válasz ]
Auschwitzi   Zgłoś błąd do skasowania
Orsi.82
07:40 Pé, 11 Aug 2023
Jo napot! Augusztus 21 en szeretnenk meglatogattni Auschwitz es Birkenau taborokat. Ket 15 eves gyermek es 5 felnot. Kerdesem az lenne, hogy magyar idegenvezetot tudnank-e kerni. Ha nem akkor igaz az, hogy idengenvezeto nelkul 16 orakor ingyenes a belepes es kell e regisztralni erre is? Ez az ingyenes belepes azt jelenti, hogy csak az udvaron setalgathatunk vagy pont ugy mint az idegenvezetovel mindenhova bemehetunk? Koszonom
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitzi   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:54 Pé, 11 Aug 2023
Kedves Orsi.82!

Magyar idegenvezetés kapcsán írj, kérlek emailt. (Bár sanszos, hogy Erika már megtette...)

Ez egyéni idegenvezetés kapcsán igaz, hogy van ingyenes belépési lehetőség délután, ez így augusztusban valóban 16:00 után van. Mindenhova be lehet menni ez esetben is. Abban a cikkben, amihez hozzászóltál van egy link a harmadik bekezdésben, ami az egyéni látogatás leírására mutat...
[ Válasz ]
magyar indegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Emese 06:56 Csü, 26 Okt 2023 Mi a párommal nov. 25 én szeretnénk a múzeumba menni. van arra a napra szervezett idegenvezető? Nem talalátam meg a menü pontot ahol ezt igényelni kell.
Előre is köszönöm a segitséget.
Emese
[ Válasz ]
        
Re: magyar indegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
07:02 Csü, 26 Okt 2023
Kedves Emese!

A cikk, amihez hozzászólsz, az csoportoknak szól. Fentről a harmadik bekezdés átvisz az egyéni látogatók leírására. Ott megleled a linket Auschwitz foglalási felületére. És Auschwitz minden nap több csoportot is indít idegenvezetővel. Több nyelven is.

A magyar épp nincs közöttük, így ha anyanyelvünkön keresel vezetőt, akkor írj nekünk emailt.
[ Válasz ]
Auswitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Picúr
18:19 Ke, 21 Nov 2023
Üdvözletem.
December 2-an tervezzük a tábor megtekintését ,tudna segíteni,hogy mi a teendőnk?
Ketten érkezünk autóval .
Köszönettel
Picúr
[ Válasz ]
        
Re: Auswitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Gabi
19:11 Ke, 21 Nov 2023
Kedves Picúr!

Figyelmedbe ajánlom kezdésnek a cikket, amihez a kommentet írtad. Benne a látogatás, jelentkezés feltételeivel.
Szép napot
Gabi
[ Válasz ]
Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~csakcsoki
22:27 Szo, 23 Dec 2023
Üdvözlöm!
Március 30.-án szeretnénk egy baráti társasággal(8fő) Auschwitz-Birkenau táborokban látogatás tenni. Van-e lehetőség magyar idegenvezetésre?
Köszönöm a segítséget!
Üdv:Viktor
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:30 Sze, 27 Dec 2023
Kedves Viktor!

Ha lesz aznapra szabad magyaros vezető, akkor igen. Minden továbbit emailben.
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~athos
11:57 Csü, 15 Feb 2024
Sziasztok,
Lenne lehetőség csatlakoznánk szintén márc.30 a csoporthoz (4fő)
Köszönöm
Attila
[ Válasz ]
                
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:58 Csü, 15 Feb 2024
Szia!

Ha lesz csatlakozási lehetőség, mindenképpen hirdetni fogjuk a KrakkoInfo főoldalán és Facebookján is.
[ Válasz ]
Magyar idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
~G.Petra 20:02 Sze, 28 Feb 2024 Kedves Marton!
Idén április 25-26 terveztünk kilátogatni, 6 felnőtt, 1 kisgyerek. Szuper lenne magyar idegenvezetővel menni, de az említett oldalon azt a visszajelzést kaptam, hogy nem megdolható. Mi több, vettem a fáradtságot, végig néztem minden elérhető napon az időpontokat, sehol sem volt magyar nyelvű lehetőség. Kértünk magánszemély jegyeket, 17:15re sikerült foglalni. Azaz háromnegyed óra áll majd rendelkezésünkre körbenézni egy akkora emlékhelyen amire egy nap is kevés lenne?! Hogyan lenne ez megoldható, hogy az adott időpontban végig tudjuk járni a tábort? Esetleg mit javasol, hogy kellene eljárnunk? Válaszát köszönöm.
[ Válasz ]
        
Re: Magyar idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
07:48 Csü, 29 Feb 2024
Kedves Petra!

Áprilisban a múzeum 19:30-kor zár. (18:00-kor csak a beengedés.) Már nyertünk is 1,5 órát.
Magyar idegenvezetés kapcsán emailben állunk rendelkezésedre.
[ Válasz ]
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Roland 12:27 Ke, 26 Márc 2024 Tisztelt Marci!

Kérem a segitségeteket,100 fős látogatást szervezünk és elakadtunk a jegyek vásárlásánál, esetleges idegenvezetés tekintetében.
Köszönöm
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:53 Ke, 26 Márc 2024
Kedves Roland!

Kérjük emailt írj ez ügyben. Köszönjük.
[ Válasz ]
10 fős csoport   Zgłoś błąd do skasowania
~Hajnalka 12:43 Sze, 12 Jún 2024 Kedves Ákos és Marci!
Sikerült letölteni a jegyeket minden rendben volt. Nagyon köszönjük a hasznos információkat és tudnivalókat, amiket mindenképpen betartunk! Hálásak vagyunk a gyors és pontos ügyintézésért, kedves hangvételű válaszaikért!
Hálás köszönettel!
Hajnalka és a csapat!
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!
 

 

Krakkó Közép-Európa egyik legszebb, és legérdekesebb városa. Rengeteg magyar turistával  közösen fordulunk itt meg egész évben, és sokszor szembesülünk azzal, hogy magyarul kevés információ érhető el a városról. Ráadásul 3 éve működtetjük a ZakopaneInfo oldalt, és egyre többször kérdeztek, kértek tőlünk Krakkóval kapcsolatban. 
 

 

Ezért aztán hosszas tervezés után megálmodtuk ezt az oldalt Nektek. Szeretnénk egy aktív, érdekes, de leginkább is a hasznotokra váló oldallal megajándékozni Titeket. Így hát csokorba szedjük a legfrisebb, legjobb és nem utolsó sorban legfinomabb ajánlatokat, hogy ne maradjatok le semmiről, hogy krakkói utatok érdekes és szórakoztató legyen.
 

 
 Csapatunk:
        Gabi, Marci, Máté és Ákos

         KrakkoInfo.hu


HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Csoportos magyar nyelvű vezetés Auschwitzban
~Éva, Zsófi, Zsolt
20:33 Szo, 06 Júl 2024
Sziasztok! Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, a mai program megszervezését....
Re: Wawel
~CsMarton
09:49 Csü, 04 Júl 2024
Szia! Sajna nem. Nagy átalakulások voltak a Wawelben, tervezzük az egész cikket...
Wawel
~Éva
09:44 Csü, 04 Júl 2024
Sziasztok! Többek között Krakkóba is készülünk. Több oldalt megnéztem, mire benneteket...
krakkói utunk
~Ester
11:07 Pé, 28 Jún 2024
Köszönöm szépen minden szervezési segítséget! Nagyon élveztük a kirándulást! Eszter
Re: idegenvezetés
~CsMarton
19:17 Csü, 27 Jún 2024
Ahogy írtam netesen vagy helyben. A netes regisztrációról abban a cikkben olvashatsz -...
2013-02-20 -tól te vagy a(z) 64932783 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.