Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

HOTEL CITY SM Business & SPA***    

30-426 Kraków, ul Gajowa 16
tel.: +48 12 266 60 21
fax: +48 12 268 18 86
honlap: http://hotelcity.pl
Állat: Fogad

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

szállás, Krakkó, hotel, ingyenes parkolás, szálloda, félpanzió, étterem, bár, SPA és wellness részleg, ingyenes WiFi, csoportos kedvezmények


Hotel City SM Business & SPA*** Krakkó belvárosától 5 km-re található, a Zakopaneba vezető főútvonal közelében. Innen néhány perc alatt elérhető az Isteni Irgalmasság Temploma és a II. János Pál Pápa Központ Łagiewniki városrészben, valamint kényelmesen megközelíthető Wieliczka, Auschwitz, Wadowice és Zakopane is. Ennek ellenére a szálloda közvetlen környezete külvárosi zöldövezet, így az ideérkező vendékek nyugodt pihenését nem zavarja a forgalom. Nem egész 1 km távolságra nagyobb üzletközpont, pénzváltó is található.

A szállodában egy-, két- és háromfős, fürdőszobás szobák várják a vendégeket, ingyenes, korlátlan WiFi elérhetőséggel. Éttermükben a lengyel és a regionális konyha finomságait készítik el a szakácsok. Emellett a vendégek rendelkezésére áll egy bár és kávézó, melyhez kellemes kerthelység is tarozik.

A SPA és wellness központban medence, szauna, gőzfürdő, fitnessterem és NeoQi Flamingo fiatalító kapszula várja a vendégeket. A szálloda vendégeit a wellness központ különleges kedvezményekkel várja. A kezeléseket célszerű előre foglalni.

A szálloda kiválóan alkalmas konferenciák, továbbképzések és üzleti találkozók szervezésére, mivel öt kiválóan felszerelt konferenciateremmel rendelkezik.

E szálloda tökéletes választás, ha Krakkóban szeretnétek eltölteni szabadságotokat, és felkereni a város és a régió látványosságait.« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!
 

 

Krakkó Közép-Európa egyik legszebb, és legérdekesebb városa. Rengeteg magyar turistával  közösen fordulunk itt meg egész évben, és sokszor szembesülünk azzal, hogy magyarul kevés információ érhető el a városról. Ráadásul 3 éve működtetjük a ZakopaneInfo oldalt, és egyre többször kérdeztek, kértek tőlünk Krakkóval kapcsolatban. 
 

 

Ezért aztán hosszas tervezés után megálmodtuk ezt az oldalt Nektek. Szeretnénk egy aktív, érdekes, de leginkább is a hasznotokra váló oldallal megajándékozni Titeket. Így hát csokorba szedjük a legfrisebb, legjobb és nem utolsó sorban legfinomabb ajánlatokat, hogy ne maradjatok le semmiről, hogy krakkói utatok érdekes és szórakoztató legyen.
 

 
 A portál megálmodói:
        Johanna, Gabi és Marci

         KrakkoInfo.hu


HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: látogatás
~CsMarton
08:50 Hé, 21 Jan 2019
Nem. (Kivételt csak vakvezető, vagy egyéb segítő kutya kaphat.)
látogatás
~Gyimesi
16:51 Va, 20 Jan 2019
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy Auschwitzez és Birkenaut lehet e látogatni kutyával?...
Re: Auschwitz gyermekkel
~Gabi
12:40 Va, 20 Jan 2019
Szia, Auschwitzba nem tilos gyereket bevinni, de nem célszerű. Egyrészt keveset értenek...
Auschwitz gyermekkel
halakferenc
10:51 Szo, 19 Jan 2019
Szia(sztok)!Szeretném megkérdezni,hogy Auschwitzba, pontosabban a múzeum és tábor...
Re: magyar nyelvű idegenvezetés
~CsMarton
09:16 Va, 06 Jan 2019
Kedves Kálmán! Várhatóan sehogy. Wieliczkában csak csoportoknak adnak idegenvezetőt,...
2013-02-20 -tól te vagy a(z) 7905793 látogató
1999-2019 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.