Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóProgramok

Krakkó és környéke ontja magából a jobbnál jobb programlehetőségeket mind csoportok, mind pedig családok, egyéni vendégek részére.

Ezen az oldalon - természetesen folyamatosan bővítve - mindenféle Krakkó és környékén elérhető programokat szedtünk össze egyéni utazóknak, családoknak, és kisebb csoportoknak, baráti társaságoknak. Célunk, hogy ha nem csoportként utaztok el hozzánk, akkor is legyen lehetőségetek elérhető áron válogatni a programlehetőségek közül.

Mindezek a programok csoportok számára is elérhetőek. Jelen oldalon a sok esetben a csoportos árakat is megadjuk, de várunk minden kedves csoportszervezőt a Csoportoknak részben, ahol tematikusan minden programról - olyanokról is, amelyek sajnos 10-15 fő alatt nem elérhetőek - találtok információt!

Természetesen bármely menüpont kapcsán, vagy éppen olyan programok esetében, melyek itt nem szerepelnek, állunk rendelkezésetekre, várjuk kérdéseiteket, kéréseiteket az office@krakkoinfo.hu email címre!

Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Vinnai Szilárd 11:35 Sze, 19 Jan 2011 Kedves Gabi és Marci és Johanna!

Köszönjük az iroda közreműködését a lengyelországi programok megszervezéséhez.
Minden Önök által szervezett program maximálisan kielégítette elvárásainkat mind színvonalában, mind árak valamint a pontosság tekintetében egyaránt. Az elhelyezésünk és félpanziós ellátásunk kiváltotta valamennyi túratárs megelégedését.
Amennyiben a jövőben ismét lehetőséget kapunk, hogy barátommal együtt mi szervezehetjük a lengyelországi túráinkat és a kultúrális programokat, szeretnénk a segítségüket akkor is igénybe venni.
Magyarországi barátaimnak fogom ajánlani az Önök szolgáltatását.

Vinnai Szilárd
túravezető
PMSC Természetjáró Szakosztály nevében
[ Válasz ]
Köszönjük   Zgłoś błąd do skasowania
~Kati 12:05 Pé, 09 Szept 2011 Hihetetlenül kedves, előzékeny emberek Marciék. Mindenkinek nagyon-nagyon ajánlom a ZAKOPANEINFO-t. Kati
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Meszes Ottó 20:00 Va, 02 Okt 2011 Kedves Johanna, Gabi és Marci!!
Szeptember 18-tól töltöttünk egy nagyon-nagyon kellemes hetet Zakopánéba és környékén. Már a szállásfoglalás előtt, a nyelvi nehézség volt a legnagyobb problémánk. Ekkor találtam a "ZakopaneInfo.hu"-ra, az Önök, a Ti portálotokra.
Az álmotok, a mi álmunkat is megvalósította.Mindenkinek merem ajánlani, ha szeretne ebbe a régióba utazni és szépségeit megtekinteni,vegye fel a kapcsolatot az irodával. Gabi és Marci a kedves, rugalmas profizmusával, helyben a pontos, részletes eligazításával rendkívül megkönnyíti a programok megvalósítását.
Ezúton is köszönjük a segítséget: a Meszes család
[ Válasz ]
lengyel tudás nélkül   Zgłoś błąd do skasowania
~Októberi utasok 16:45 Ke, 11 Okt 2011 Kedves Gabi és Marci!!
Szeretettel üdvözlünk benneteket!!
Önző turista módjára igyekeztünk tartalmasan kihasználni ottlétünk minden percét, ezért most szeretnénk megköszönni az értékes tájékoztatást és útmutatást, amit az egész heti ottlétünkhöz nyújtottatok.. Prospektusok, térképek alapján szoktunk a hasonló programokra felkészülni, de az eligazításotok alapján teljes nyugalommal indultunk az útra, mert úgy tűnt, ismert úton kocsikázunk. A napunk, időjárás és élmény szempontjából egyaránt fantasztikusan sikerült. A tutajozás után a várkastély megtekintésével teljes lett a napi program. Ez volt a hab a tortán! Ilyen eredeti ép állapotban lévő várat nem láttunk. Nagyon érdekes volt, a környezet:Egyszerűen csodálatos!!!! Vissza Trybsz-en keresztül jöttünk, ami által bepillantást nyertünk a települések hétköznapi életébe. Nagyon hasznos tapasztalatokat nyer az ember. Hasonlóan áradozhatnék a többi napon látottakról is. DE PONT NEKTEK MESÉLEM !!!???? És mi történt szombat reggel? Gyönyörű időre ébredtünk, és ennek ellenére sajnos indulni kellett haza. Kiértünk a főútra, és azt hittük baj történt és elterelnek bennünket. ÁÁÁ.. dehogy! Közelebb érve látjuk, vidám emberek terelik a kocsikat a parkolókba, a Koscielisko völgy bejáratánál. Nos, itt eldöntöttük, ide vissza kell jönni! És hazaérkezésünk óta egyre erősödik az elhatározás.Valami láthatatlan erő visszahúz. Zakopáne és környéke egy gyöngyszem. Bármerről nézed csillog. Visszavágyunk!!!! Éppen ezért, ha egészségünk engedi, jövőre ismét megkeresünk TITEKET egy szállásrendelés miatt, majd pedig ezáltal személyesen. Mert ha " csak végzitek a munkátokat " nekünk, és másoknak nagyon is megnyugtató érzés, egy idegen nyelvi környezetben, általatok otthonosan mozogni.
Kívánunk nektek további sikeres munkát, és mindehhez jó egészséget a kedves kis csapatnak!
Visz.lát... Sziasztok!!!
Szívélyes Üdvözlettel
[ Válasz ]
ZakopaneInfo   Zgłoś błąd do skasowania
~VL - Szolnok 16:10 Hé, 30 Jan 2012 gratulálok a portálhoz, igazán igényes, szívélyes, mondhatnám teljesen visszaköszön a zakopane-i vendégszeretet belőle!
[ Válasz ]
zakopane   Zgłoś błąd do skasowania
~Tóth Tibor 19:40 Szo, 30 Jún 2012 Kedves Márton!

A magam és fiam nevében nagyon-nagyon szépen köszönjük az általatok nyújtott segítséget, igazán gördülékennyé és kellemessé tettétek a kirándulásunkat, sokat segítettetek.

Nagyon köszönöm a közreműködéseteket, magánéletetekben, munkátokban sikereket, jó egészséget és gyönyörű nyarat kívánok.

Tóth Tibor.
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Mónika 15:29 Sze, 07 Máj 2014 Kedves Marci!

Nagyon szépen köszönjük a segítséget az idegenvezetések megszervezésében és a végeláthatatlannak tűnő kérdéseim megválaszolását. Az általad ajánlott programokkal tartalmasan tudtuk eltölteni ezt a néhány napot. Sajnos a Pod Wawelem étterembe ne jutottunk be, ide érdemes asztalt foglalni, de a Chlopskie Jadlo konyhája sem okozott csalódást. A zurek tényleg MENNYEI és az \"alaplé\" itthon is kapható!!!!! Ezt nem tudván hoztunk egy kartonnal . A Schindler Múzeumba a hosszú hétvége ellenére, 15 perces sorban állás után bejutottunk.
„Előre bocsájtom, hogy minden úgy fog végződni, hogy sajnos magyaros idegenvezető már nincs szabadon…” Elsőre senki ne higgyen Neki, valahonnan –talán a föld alól- az indulásig kerít egyet. Drága Marci imába foglaltuk a neved és minden utazásunk megtervezése előtt elzsolozsmázzuk, hogy hasonlóan segítőkész emberre akadjunk, mint Te! Még egyszer köszönjük!!!
[ Válasz ]
visszajelzés   Zgłoś błąd do skasowania
~MM 12:27 Sze, 30 Júl 2014 Kedves Marci!

Köszönöm a segítséged! Minden nagyon jól sikerült! Krakkó gyönyörű, Auschwitz pedig elgondolkodtató, mély nyomokat hagyott bennünk. A szállás - Campaniella- valóban szép környezetben volt, minden könnyen megközelíthető, tiszta, korrekt hely volt. Csupa jó és gazdag élménnyel távoztunk. Jövőre Zakopane környékét szeretnénk bejárni,ez ügyben ismét foglak keresni! Még egyszer köszönöm a közreműködésedet!
Marika
[ Válasz ]
köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Rita 20:12 Ke, 06 Okt 2015 Szia Marci!

Nagyon jól sikerült a kirándulásunk, rengeteg élménnyel lettünk gazdagabbak. Minden gördülékenyen ment, és ezért még egyszer ezer hála és köszönet Neked / Nektek!!:)

Minden jót a továbbiakban!
Üdvözlettel: Rita
[ Válasz ]
Auschwitz látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~Tóthék 16:47 Szo, 31 Okt 2015 Kedves Gabi és Marci!

A hét elején szerencsésen bejártuk Krakkó és környékét. A krakkói városnézésből kihoztuk a maximumot, másnap Wieliczka és Oswiecim is nagy hatással volt ránk. A családom nevében nagyon-nagyon köszönjük a közbenjárást a programok gördülékeny megszervezésében!
Jó egészséget kívánok Nektek, hálás köszönettel:
a Tóth család
[ Válasz ]
Köszi   Zgłoś błąd do skasowania
~A&SZ 09:08 Hé, 09 Nov 2015 Sziasztok
Minden fantasztikus volt, köszönjük szépen a sok-sok sehítséget amit tőletek kaptunk.
Ákos és Szabi
[ Válasz ]
program   Zgłoś błąd do skasowania
~Szabolcs 11:48 Ke, 08 Márc 2016 Sziasztok!

2016.03.12.-én érkezem karkkóba,sajnos csak 1 napra.13.-án utazok budapestre. Mit lehet besűríteni 1 napra? Szállás már megvan szombat délután 2 körül érkezem.Minél több látnivalót megszeretnék nézni, jó étteremekt is megélátogatnék és természetesen a pubok sem hiányozhatnak.Wawel, Mária templom, Jagelló egyetem ezeket mind megnézném.Jegyárak?

Elő re is köszönöm

Szabi
[ Válasz ]
        
Re: program   Zgłoś błąd do skasowania
~Gabi
09:33 Pé, 11 Márc 2016
Kedves Szabi!
Az általad felsorolt programok jegyárai és látogatás feltételit részletesen a \"LÁTNIVALÓK\" menüpont alatt találod. Itt a legérdekesebb turista látványoságokat találod egyenlőre, a többit még fejleszeteni tervezzük, de 1 napba ennél többet nem is fogsz tudni besűríteni.
A Krakkó történelmében számos étterem, pub foglal fontos helyet, ezek közzül talán a két legkülönlegesebb a Jama u Michalika ( Floriańska utca 45) és a Piwnica pod Baranami (Fő téren a városháa tornyával szemben a sárga páz pincéjében).
Ha különleges hangulatú étteremben, nem túl drágán szeretnél enni, akkor a Kompania Kuflowa pod Wawelem (Wawel alatt az óváros felé eső részen a parkban) vagy a Fő tér környéki Polskie Jadło (piros tyúk a logója és több is van belőle) ajánlom.
Jó utat Gabi
[ Válasz ]
Érdelődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Róbert 19:56 Ke, 08 Márc 2016 Kedves Álmodók!

A márciusi 13.-i hétvégén megyünk ki Krakkóba a családdal (3fő). Itt lesz a szállásunk: Old Cracow Apartment
Sołtyka 13/11, Grzegórzki, 31-529 Krakkó. Itt a közelben tudok-e parkolni? Ha jól értettem akkor a hétvége díjmentes és a hétköznapokon is ,,csak\" 10 órát kell fizetni. Vagy érdemes a közelben egy őrzött helyet keresnem, ha van ilyen ezen a környéken? Még egy megerősítést kérnék: ebből az apartmanból igazából gyalogosan is minden bejárható a belvárosban, ha a távolságokat jól néztem, így van-e?
Köszönettel:Róbert
[ Válasz ]
        
Re: Érdelődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:59 Sze, 09 Márc 2016
Kedves Róbert!

Az apartmanház utcájának környékén lehet az utcákon parkolni. Ez fizetős, az általad említett rendszer működik. Szombaton és vasárnap ingyenes, és ünnepnapokon is (de március 15 nem számít majd annak)!

Érdemes esetleg a szállást megkérdezni, hogy milyen parkolót javasol, ha nem az utcai parkolás az igazi. Nem messze a szállástól az ulica Westerplatte és az ulica Mikolaja Kopernika kereszteződésében van egy hotel (Hotel Wyspianski), és annak az utóbbi utcában van egy parkolója, ami zárt, őrzött is. Kb 7-8 perc séta tőletek.

Az óváros széle kb 8-10 perc séta tőletek, Kazimierz, azaz a történelmi zsidónegyed széle kb 15 perc inkább, a Wawelbe kb 20 perc felsétálni. Szóval szerintem minden elég közel lesz.
[ Válasz ]
                
Re: Érdelődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Róbert
18:53 Sze, 09 Márc 2016
Kedves Márton!

Köszönöm a gyors és kielégítő választ! Megadtam az email címem, ha Kalocsán jársz, jövök egy jó, dunai halászlével! :)

Üdv:Róbert
[ Válasz ]
                        
Re: Érdelődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:57 Csü, 10 Márc 2016
Kedves Tőled, de csak tesszük a dolgunkat.
Marci
[ Válasz ]
közlekedés   Zgłoś błąd do skasowania
~Szabó Orsolya
21:03 Csü, 10 Márc 2016
Kedves Admin!

A hosszú hétvégén leszek Krakkóban a 14 éves fiammal. szombat vasárnap és hétfő, azaz 3 teljes nap, amiből az egyik nap bizonyosan Auschwitz lesz. Annyi kérdésem volna, hogy kétnapos Krakkó kártyát érdemes-e megvenni (tervezünk múzeumokba menni) vagy van-e kedvezményes napi vagy kétnapi jegy a tömegközlekedésre. A nem lengyel állampolgárok igénybe vehetik-e az. ún hétvégi családi jegyet, ami szombatra és vasárnapra 16 zl , ez azt jelenti-e hogy ketten a gyerekkel két napig 16 zlért utazhatunk, ??? A másik kérdésem, hogy miért jobb a busz Auschwitzba mint a vonat? Olcsóbb, gyorsabb, kényelmesebb?
Előre is köszönöm a segítséget

Orsi
[ Válasz ]
        
Re: közlekedés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:38 Pé, 11 Márc 2016
Kedves Orsi!

A Krakkó kártya klassz, nem csak múzeumokba, de tömegközlekedésre is hasznos, mert utazni is lehet vele.
Ha nem, akkor van 24 és 48 órás jegy is, normál és kedvezményes is, és külföldi állampolgárok is igénybe vehetik. A családi jegy 2 felnőtt és 2 gyermek esetén kiváltható (fejenként 16 pln), ehhez sajnos a leírtak alapján kevesen vagytok.

Nem tudom, hogy feltétlenül jobb-e a busz Auschwitzba, mint a vonat. Amiért mi szeretjük ajánlani, az az, hogy a buszok megállnak a múzeumnál, sőt olyan is van, aminek a végállomása a múzeum főparkolója. A vonattól még 20-30 perc séta a tábor.

Marci
[ Válasz ]
Krakkó   Zgłoś błąd do skasowania
~Elek 08:07 Sze, 06 Ápr 2016 Kedves Mindnyájotok,

nagyon köszönjük a rengeteg segítséget és infót.
Nagy élmény volt ennyi év után újra ott lenni.
Még egyszer köszönjük!
Elek
[ Válasz ]
Érdeklődő   Zgłoś błąd do skasowania
Lóránt
12:07 Va, 31 Júl 2016
Sziasztok szép napot kivánok érdeklődni szeretnek a tábori látogatás iránt.Mi 4 tagu családként mennenk.Szeretném kérdezni,hogy,hogyan tudnék bejelentkezni vagy foglalni belépot.Mi szlovákiai magyarok vagyunk,augusztus 27-én menénk Zdiarba és onnan kocsival mennek
Köszömöm a választ
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődő   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:10 Va, 31 Júl 2016
Kedves Lóránt!

Oldalt van egy olyan menőpont, hogy LÁTOGATÁS AUSCHWITZBAN. Annak alapos elolvasása után szerintem okosabbak lesztek, de természetesen minden felmerülő kérdés, kérés kapcsán állok rendelkezésetekre. Email címünk: office@krakkoinfo.hu

Marci
[ Válasz ]
Húsvéti kisokos   Zgłoś błąd do skasowania
~Léna Szárnya 15:49 Pé, 24 Márc 2017 Kedves Gabi és Marci és Johanna!
Családommal húsvétkor Krakkóban leszek, már tudom, hogy sok minden zárva lesz, nem találtam Húsvéti kisokost. Hol nézzem meg?
Üdv.Léna
[ Válasz ]
        
Re: Húsvéti kisokos   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMárton
16:15 Pé, 24 Márc 2017
A KrakkoInfo főoldalán LESZ. Szeretnénk egy héten belül publikálni, szóval igyekszünk.
Marci
[ Válasz ]
Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~hanna 16:08 Hé, 03 Ápr 2017 Sziasztok!

Segítsetek. Egyéni látogatást szeretnék tenni Auschwitzba.
Ez ha jól tudom ingyenes. Hol találom a reg.lapot, amit kinyomtatva vinni kell magammal.
Az általad javasolt felületen nem jutottam semmire, mindig átirányít a csoportos foglalásra.
Hol találom meg egyszerűen a nyomtatványt?

Köszi
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMárton
17:43 Hé, 03 Ápr 2017
Szia Hanna!

Nincs nyomtatvány. A cikkben (Krakkoinfo / PROGRAMOK / LÁTOGATÁS AUSCHWITZBAN) az 1)-es pontban ott a link. Az 1)-es pontban leírtak szerint kell végigmenned rajta. Más megoldás nincs.
Ha végigmentél rajta, akkor Auschwitz küldi meg a jegyeket.

Ha a tervezett nap nm elérhető (világos szürke, és nem fekete) akkor arra a napra már nem tudsz regisztrálni, mert beteltek a helyek teljesen.
Ha a tervezett napon már nincs \"Visit for individuals without an educator\" lehetőség, csak különböző nyelvű túrák, akkor az egyéni, idegenvezető nélküli látogatás már betelt, és csak valamilyen idegennyelvű csoporthoz csatlakozva (ami fizetős) tudsz az adott napra regisztrálni.

Marci
[ Válasz ]
Auschwitz és Wieliczka   Zgłoś błąd do skasowania
~Mattia 17:16 Va, 20 Aug 2017 Kedves Marci!

Auschwitz és Wieliczka is felejthetetlen élmény volt. Kedvesek és segítőkészek voltak az idegenvezetők is.
Nagyon jól éreztük magunkat.

Köszönjük a szervezést! :)

Üdv
Mattia és Anikó
[ Válasz ]
KÖSZÖNET   Zgłoś błąd do skasowania
~genzigabi
21:54 Ke, 26 Szept 2017
Kedves Marci és Gabi köszönötet szeretnék mondani , hogy létrehoztátok ezt az oldalt.! Ennyi hasznos informácó összegyújtve egy helyen és még folyamatosan aktualizálva is ,ez maga a paradicsom egy utazni vágyónak.
Áttanulmányozva az ismertetőket tökéletes képet kaptunk a látnivalókról és azok látogatásához előirt belépési szabályokról és simán sikerült az auschwitzi regisztráció is.
Bátran indulunk utnak , nem tétova turistaként érkezünk hanem konkrét ismeretekkel.
[ Válasz ]
Auschwitz, Krakkó és szállás   Zgłoś błąd do skasowania
~Rábaszentmiklós 12:51 Hé, 14 Máj 2018 Kedves Marci!
Nagyon sikeres volt az utunk, szerencsésen megjártuk. Minden flottul működött,a táborban, a szálloda tökéletes volt. Az idegenvezető hölgy nagyon kedves és fantasztikus volt.
Köszönök mégegyszer mindent.
Üdvözlettel Szabi😊👍👍👍
[ Válasz ]
Kasprowy, Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Tordáék 11:28 Csü, 28 Jún 2018 Kedves Marci!

Az utazás jól sikerült, minden rendben volt. Szerencsénk volt, sehol nem áztunk meg! Auschwitz döbbenetes, nem gondoltuk hogy több mint 70 év elteltével is ennyire \"üt\".
Nagyon köszönjük a rengeteg jótanácsot és segítséget!!!

További jó munkát kívánunk Nektek:
a Torda család
[ Válasz ]
érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Szilvia
18:15 Ke, 24 Júl 2018
Érdeklődnék van-e túra v. tömegközlekedés (busz) Krakkow Nedec között
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:17 Ke, 24 Júl 2018
Nincs közvetlen tömegközlekedés. Nowy Targba lehet menni busszal, vagy vonattal, és onnan helyi kisbuszokkal Nedecbe.

Túra alatt szervezett túrákra gondolsz Krakkóból Nedecbe?

Marci
[ Válasz ]
                
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Szilvia
18:32 Ke, 24 Júl 2018
Köszönöm a gyors reakciót. Krakkóba önállóan megyünk, a sóbanya is megy vonattal, de Nedec nagyon érdekel, és ha reális idő alatt megjárható, akkor Krakkóból szervezett túra is érdekelhet.Órák óta küszködöm a menetrendkereséssel és ez bevallom nem megy.
[ Válasz ]
                        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:47 Ke, 24 Júl 2018
Szia!

Krakkóból a Dunajecre, egész pontosan a dunajeci tutajozásra szervez sok iroda utakat. Egyet találtam, aki Nedecet is beleveszi:
https://cracowcity tours.com/en/tour/the-dunajec- river-rafting

Ha önállóan mész, akkor Krakkó-Nowy Targ menetrend az alábbi linken:

https://www.szwagro pol.pl/pl/linie-autobusowe/roz klad-jazdy/

Van zakopanei buszuk és Bukowina Tatrzanskaba közlekedő járatuk is. Ezek mind megállnak Nowy Targban.

Nowy Targ - Nedec menetrend:

http://niedzica. e-spisz.pl/niedzica/rozklad-ja zdy

Ezzel az a baj, hogy a faluba megy, nem tudom felmegy-e a várba. Ha nem, akkor az még jó 30-40 perc séta...

(Itt-ott a linkeket szétvághatja az oldalunk. Ha kimásolod őket böngésző címsorába, akkor figyelj, hogy nem marad-e benne valahol egy szóköz. Ha igen, töröld, és úgy működni fognak.)
[ Válasz ]
köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Melinda 09:37 Sze, 20 Ápr 2022 Kedves Marci!

Szeretném megköszönni Neked, hogy a szervezéseddel csodálatos három napot tölthettünk Krakkóban. Éva és Tibor, az idegenvezetőink párját ritkító előadást tartottak végig a 3-4 óra alatt. Felkészültnek, barátságosnak és lelkesnek ismertük meg Őket. A szuper pontos leírásodnak köszönhetően, minden zökkenőmentesen zajlott.

Sajnos, rövid volt, még egy-két nappal meg kellett volna hosszabbítanunk a hétvégét, de hamarosan visszatérünk, mert sok minden látnivaló kimaradt. Legközelebbi utazásunk alkalmával keresünk benneteket, addig is minden jót kívánok.
[ Válasz ]
egy kis segítség kérése   Zgłoś błąd do skasowania
~Barbi 13:54 Sze, 01 Jún 2022 Kedves Marci!
Sikeresen bejutottunk a Birkenaui táborba. Nagyon hálás vagyok a sok segítségért, amit kaptam tőled! Nagyon jól éreztük magunkat Lengyelországba, igaz még sok mindent nem láttunk, de amit terveztünk, a segítségeddel, útmutatásoddal sikeresen megnéztünk.
Köszönjük szépen!!! Reméljük hamarosan visszatérünk!
Üdvözlettel: Barbi
[ Válasz ]
Kirándulás   Zgłoś błąd do skasowania
~Zoli 08:10 Csü, 09 Jún 2022 Szia Marci !
Szeretném megköszönni Neked , az elmúlt hétvégén Lengyelországban tett kirándulásunkhoz nyújtott segítségedet ! Sikerült meglátogatni azokat a helyeket, amiket elterveztünk! Auschwitzba is nagyon jól ment minden , kedves volt az idegenvezető! Összességében minden rendben volt , nagyon jól éreztük magunkat ! Köszönöm még egyszer! A további munkádhoz jó erőt és egészséget kívánok!
Üdvözlettel !
Zoli !
[ Válasz ]
október 1 hétvégéje Krakkóban   Zgłoś błąd do skasowania
~Edit 10:04 Sze, 05 Okt 2022 Kedves Marci!

Szerencsésen megjártuk Krakkó és környékét a Te segítségeddel!
Nagyon köszönöm a szervezést, tökéletesek voltak az időpontok.
Az idegenvezetők nagyon pontosan és precízen elmondtak, bemutattak mindent. Minden percre pontosan ment.
Tiborral Krakkó egyszerűen felejthetetlen volt. Nagyon megnyerő személyiség, élveztük a vele töltött időt. De valóban igaza van, Krakkó minimum 1 hónap, mire minden belefér.....
Az éttermek, amelyeket ajánlott minden képzeletünket felülmúlta.
Barbarával a Schindler múzeum remek volt, sok újdonságot tudtunk meg tőle. Jó volt, hogy nem csak úgy végig rohantunk, hanem volt idő \"nézelődni\" és kérdezni. Nagyon szépen beszél magyarul.
Éva Auschwitzban nagyon jó, bármilyen kérdésünkre válaszolt. természetesen ő is nagyon profi magyarsággal.
Az biztos, hogy helyi vezetés nélkül sok minden mellett csak elsétálunk, és ennyi mindent nem láttunk volna és nem tudunk meg erről a gyönyörű városról.

Nagyon köszönöm a segítséget, a szervezést. A kissé esős időjárás ellenére is örök élmény marad.
Az biztos, hogy visszamegyünk még, és akkor is téged keresünk előtte.
Üdv.

Edit
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!
 

 

Krakkó Közép-Európa egyik legszebb, és legérdekesebb városa. Rengeteg magyar turistával  közösen fordulunk itt meg egész évben, és sokszor szembesülünk azzal, hogy magyarul kevés információ érhető el a városról. Ráadásul 3 éve működtetjük a ZakopaneInfo oldalt, és egyre többször kérdeztek, kértek tőlünk Krakkóval kapcsolatban. 
 

 

Ezért aztán hosszas tervezés után megálmodtuk ezt az oldalt Nektek. Szeretnénk egy aktív, érdekes, de leginkább is a hasznotokra váló oldallal megajándékozni Titeket. Így hát csokorba szedjük a legfrisebb, legjobb és nem utolsó sorban legfinomabb ajánlatokat, hogy ne maradjatok le semmiről, hogy krakkói utatok érdekes és szórakoztató legyen.
 

 
 Csapatunk:
        Gabi, Marci, Máté és Ákos

         KrakkoInfo.hu


HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Csoportos magyar nyelvű vezetés Auschwitzban
~Éva, Zsófi, Zsolt
20:33 Szo, 06 Júl 2024
Sziasztok! Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, a mai program megszervezését....
Re: Wawel
~CsMarton
09:49 Csü, 04 Júl 2024
Szia! Sajna nem. Nagy átalakulások voltak a Wawelben, tervezzük az egész cikket...
Wawel
~Éva
09:44 Csü, 04 Júl 2024
Sziasztok! Többek között Krakkóba is készülünk. Több oldalt megnéztem, mire benneteket...
krakkói utunk
~Ester
11:07 Pé, 28 Jún 2024
Köszönöm szépen minden szervezési segítséget! Nagyon élveztük a kirándulást! Eszter
Re: idegenvezetés
~CsMarton
19:17 Csü, 27 Jún 2024
Ahogy írtam netesen vagy helyben. A netes regisztrációról abban a cikkben olvashatsz -...
2013-02-20 -tól te vagy a(z) 64932674 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.