Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóZakopanei idegenvezetés

Sajtpiac, sétálóutca és végül egy jó csülök elfogyasztása valamelyik helyi étteremben? Zakopane több ennél! Ha szeretnél megismerkedni a város történelmével, legendáival, no meg a Lengyel-Tátrával, akkor csoportod, és családod részére is szívesen tartanak képzett idegenvezetőink (Gabi vagy Marci) rövidebb-hosszabb idegenvezetést a városban.

Örömmel jelentjük, hogy immáron a programba betehető - rövid, standard és egész napos vezetések esetében - a regionális sajtkészítő műhely látogatása is. A program leírását itt és itt találjátok!

Keressetek minket bátran a polandtourism@gmail.com vagy az office@krakkoinfo.hu email címen!

Gubałówka túra (0,5-1 óra):

Mivel sok átutazó csoportnak kevés ideje jut Zakopanéra, és ebből is a piacolásra, sétálóutcára hagynának időt, ezért vezettük be a Gubałówka túrát. Ennek keretében siklóval megyünk fel a Gubałówka hegyre, itt a városról, a Tátráról halhattok, majd siklóval térünk vissza a piachoz. (Minimális csoportlétszám: 10 fő).

Ár:

 • 10-20 fő: 200 PLN/csoport
 • 21 fő felett: 10 PLN/fő

Az ár nem tartalmazza a Gubałówka sikló árát, és az esetleges parkolási díjakat, valamint az idegenvezető siklójegyét.
 
Rövid útvonalak (1,5-2 óra):

 • Standard útvonal: Siklóval a Gubałówka hegyre, a Tátra panorámájának megcsodálása, majd vissza szintén a siklóval. Az óváros megtekintése, kiemelten az ótemplom és az ó temető megnézésével.
 • Ó utcai útvonal: Kezdés a Fatimai Szent Szűz templománál, a templom és a pápai oltár bemutatása, majd séta közben tátrai faházak, és az óváros megtekintése, kiemelten az ótemplom és az ó temető megnézésével, befejezés a sajtpiacon.

   

Ár:

 • 1-21 fő: 250 PLN/csoport
 • 21 fő lelett: 12 PLN/fő

Az ár nem tartalmazza a Gubałówka sikló árátaz Ótemplom és Ótemető belépőjét (3 PLN/fő) és az esetleges parkolási díjakat, valamint az idegenvezető siklójegyét.

Félnapos útvonalak (3-3,5 óra):

 • Standard útvonal: Siklóval a Gubałówka hegyre, a Tátra panorámájának megcsodálása, majd séta a bazárban a Butorowy dombra. Leereszkedés libegővel. A Koscieliska utca, tátrai faházak, és az óváros megtekintése, kiemelten az ótemplom és az ó temető  megnézésével, befejezés a sajtpiacon.
 • Buszos, autós túra Zakopane híres építményeihez. (Fatemplom a Harendán, Fakápolna Jaszczurówkán, Siugrósánc, Fatimai Szent Szűz temploma, illetve igény szerinti egyéb épületek.) Az épületek megnézéséhez kiszállunk, nem csak buszból tekintjük meg őket. Idő szerint séta a Koscielisko utcán, és az ótemplom, illetve az ó temető látogatása. Ez utóbbi a város közlekedésétől függ.

Ár:

 • 1-20 fő: 300 PLN/csoport
 • 20 fő lelett: 15 PLN/fő

Az ár nem tartalmazza a Gubałówka sikló árátaz Ótemplom és Ótemető belépőjét (3 PLN/fő) és az esetleges parkolási díjakat, valamint az idegenvezető siklójegyét.

Egész napos program (6-8 óra igény szerint):

A fenti programok kapcsolása, vagy kombinálása sajtkészítő látogatással (csak májustól szeptemberig), Kasprowy Wierch lanovkás meghódításával, stb. Igényeitek szerint.

Ár: Megegyezés szerint. Függ a csoport nagyságától, és az igényelt programoktól.
 
Természetesen minden egyéni kérésnek megfelelő útvonalat igyekszünk megvalósítani! Kérdéseitek esetén örömmel állunk rendelkezésetekre!

Email: office@krakkoinfo.hu vagy polandtourism@gmail.com

 

Márciusi hétvége   Zgłoś błąd do skasowania
~Központi Rendőr Szaksz. 21:20 Ke, 20 Márc 2012 Kedves Marci!

Kipihenve a hosszú hétvége fáradalmait még egyszer szeretném megköszönni a magam és a csoport nevében a kirándulásunk megszervezéséhez nyújtott segítséget, valamint a színvonalas idegenvezetést.
[ Válasz ]
Zakopane   Zgłoś błąd do skasowania
~Éva és Tamás 17:38 Va, 01 Ápr 2012 Kedves Zakopane Info Csapata!

A március 15-i hosszúhétvégét Zakopanéban töltöttük. Nagyon tetszett a Ti kis városkátok, ahol éltek. Magával ragadó hangulata van ennek a hegyekkel körbevett csodálatos helynek. A piacon kapható sajtok isteniek, az éttermek hangulata - a bennük felszolgált ételekkel - leírhatatlan.

Marci emlékezetes idegenvezetése, érdekes és humoros előadása felejthetetlen élmény marad számunkra.
[ Válasz ]
idegenvezetés Zakopanéban   Zgłoś błąd do skasowania
~Madeira Business Tours 13:44 Csü, 03 Máj 2012 Kedves Marci,

Sikerült megszerettetned Zakopanét a csoportunkkal. A városnézés, a bőséges gorál ebéd, a csúcsra törő lanovkázás és a felejthetetlen panoráma szép emlék az utazóinknak.

Köszönjük az együttműködéseteket.
[ Válasz ]
egy nap zakopaneban   Zgłoś błąd do skasowania
~icus
06:22 Pé, 05 Okt 2012
Kedves Marci!
A neten fedeztelek fel. Elovastam a Rólad írt sorokat és kedvet kaptam ahhoz, hogy Te kísérd a csoportunkat ezen az egy napon Zakopaneban. Most tanúsítom, hogy minden szó igaz, amit Rólad írnak. Segítőkész, udvarias, jóhumorú embert ismerhettünk meg benned. Élvezetes előadás módod minannyiunkat megragadott. Köszönjük: Icus és a csapat
[ Válasz ]
2012.szept.   Zgłoś błąd do skasowania
~wmariann 14:07 Hé, 08 Okt 2012 Kedves Gabi és Marci! és kedves Ismeretlenek, akik innen is tájékozódtok!
Szeptember végén töltöttünk néhány napot Zakopanéban illetve Krakkóban és környékén. A neten véletlenül találtam meg ezt a weblapot, de mondhatom, hogy nagy szerencsénk volt vele. Marci és Gabi már ismeretlenül is rengeteg információval látott el és nagyon sokat segített az 5 napos komplex program megszervezésében (amihez bizony jól jött a lengyel nyelvtudásuk is). Zakopane, Krakkó, Wadowice, Auschwitz, Tychy, Wieliczka voltak a célállomásaink, ahol színes idegenvezetésetekkel töltöttünk el több órát, amely mentes volt minden unalomtól és tele volt érdekességgel. Csoportunk pedagógusokból tevődött össze, akik valljuk meg kritikusabbak e tekintetben, hiszen sokszor szerveznek kirándulásokat gyerekeknek és felnőtteknek is, így hamar tudnak különbséget tenni a jó, színvonalas, máskorra is érdemes vagy az értéktelen idegenvezetés között. Ha csak azt fogalmazom meg, hogy útközben többen is elhatározták, ha tehetik jönnek még ide úgy, hogy csoportot is hoznak és másoknak is ajánlani fogják szolgáltatásaitokat, akkor nem is kell többet mondanom. Csak gratulálni tudok tevékenységeitekhez és kívánom, hogy bírjátok energiával és türelemmel a további munkátokat, maradjatok ilyen jó humorúak, kedvesek, barátságosak! Mi pedig -utasok- igyekszünk majd minél több munkával ellátni Titeket! :)
Üdvözlettel: Wné Mariann
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!
 

 

Krakkó Közép-Európa egyik legszebb, és legérdekesebb városa. Rengeteg magyar turistával  közösen fordulunk itt meg egész évben, és sokszor szembesülünk azzal, hogy magyarul kevés információ érhető el a városról. Ráadásul 3 éve működtetjük a ZakopaneInfo oldalt, és egyre többször kérdeztek, kértek tőlünk Krakkóval kapcsolatban. 
 

 

Ezért aztán hosszas tervezés után megálmodtuk ezt az oldalt Nektek. Szeretnénk egy aktív, érdekes, de leginkább is a hasznotokra váló oldallal megajándékozni Titeket. Így hát csokorba szedjük a legfrisebb, legjobb és nem utolsó sorban legfinomabb ajánlatokat, hogy ne maradjatok le semmiről, hogy krakkói utatok érdekes és szórakoztató legyen.
 

 
 Csapatunk:
        Gabi, Marci, Máté és Ákos

         KrakkoInfo.hu


HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
10 fős csoport
~Hajnalka
12:43 Sze, 12 Jún 2024
Kedves Ákos és Marci! Sikerült letölteni a jegyeket minden rendben volt. Nagyon...
Krakkó/Auschwitz
~Anna
17:58 Pé, 07 Jún 2024
Jó napot , nagyon köszönöm a hétvégét is. Mint mindig most is tökéletes volt minden....
Csoportunk
~Szilvi
12:37 Hé, 03 Jún 2024
Kedves Marci! Nagyon jól sikerült minden. Krakkó vàrosnèzèsnèl az idegenvezetőnk...
Re: Parkolás
~CsMarton
19:07 Szo, 01 Jún 2024
Vasárnap kivételével a parkolás fizetős, minden megkezdett óra 2024-ben 6 pln/óra. Hogy...
Re: Wawel
~CsMarton
19:00 Szo, 01 Jún 2024
Nem.
2013-02-20 -tól te vagy a(z) 63178282 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.