Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóDODAJ OBIEKT

Szanowni Państwo!

Zdaniem specjalistów Internet staję się niezastąpionym narzędziem wykorzystywanym do kształtowania ruchu turystycznego. Dlatego też uruchomiliśmy pierwszy i na razie jedyny Portal Turystyczny dla klienta węgierskiego o Krakowie i okolicach, następnie poszerzać będziemy jego zasięg o region Małopolski i na końcu całą Polskę.

Lata doświadczeń w turystyce oraz rzetelna praca naszego personelu to przepis na nasz wspólny sukces. Z kart naszego portalu klienci otrzymają wszelkie informacje, których potrzebują i których oczekują. Na pierwszej stronie odnajdą aktualizowane codziennie informacje dotyczące imprez kulturalnych i rozrywkowych, wydarzeń i codziennych spraw naszego regionu. Wierzymy, że wiarygodność informacji da również wiarygodność zamieszczonym tu ofertom.

Cały czas pracujemy nad przejrzystością i funkcjonalnością serwisu, chętnie przyjmiemy wszelkie uwagi z Państwa strony.

 ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY! idegenvezetés kérése   Zgłoś błąd do skasowania
renlex
14:10 Sze, 05 Jún 2019
Kedves Marci és a többiek!

2019. június 08-10 között a párommal Krakkóba utazunk és nyolcadika, valamint tizedikei napokra szeretnénk idegenvezetést a táborokba(ha lehet akkor a 6órás túra) és Krakkóba a Schindler gyárba.

Tudnak esetleg erre ajánlani bármilyen opciót, árat, foglalást, stb?
1-2 hete emailt is írtam erről, de sajnos idáig nem kaptam még választ.

Segítségüket előre is köszönöm.

Üdvözlettel:

Haróth Csilla
[ Válasz ]
        
Re: idegenvezetés kérése   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
07:52 Csü, 06 Jún 2019
Kedves Csilla!

Köszönjük hozzászólásodat. Május 28-án kelt emailedre másnap küldtünk választ. Abban leírtuk Auschwitz csoportos látogatási tudnivalóit, valamint azt, hogy utána tudunk járni, hogy van-e még szabad magyar idegenvezető, de hogy kicsi az esély. Sajnos jelen állás szerint már ezt nem tudjuk vállalni, mert minimum 5 nappal előre kell foglalni. Így nem tudok mást javasolni, mint, hogy az egyéni látogatással próbálokozzatok (PROGRAMOK menüpontban leled a leírását), hátha...
Wieliczkára rögtön az egyéni látogatást javasoltam, mert ott a minimális csoportlétszám 20 fő. (Szintén a PROFRAMOK menüpontban.)
Krakkóra is írtam tudnivalókat, azt gondolom, hogy ott még egy minimális sansz (bár iszonyat sok ilyenkor a csoport, és kevés az idegenvezető), van, hogy találjunk valakit szabadon. Ha ez utóbbi még játszik, akkor kérlek írj emailt újra.
[ Válasz ]
                
Re: idegenvezetés kérése   Zgłoś błąd do skasowania
renlex
12:44 Csü, 06 Jún 2019
Kedves Marci!

Sajnos nem kaptam meg az emailt, pedig még a spam mappát is néztem folyamatosan. Wieliczkára és a Schindler gyárba talán sikerült online jegyet szereznem, viszont Auschwitzra már bárkihez csatlakoznánk Ha ez így neten keresztül nem sikerül (egyelőre a google-ban csak olyan csoportot találtam, aki Warsóból megy és csak az utaztatást vállalja és azt írja, hogy a helyszínen még belépőt kell vásárolni, amit így nem is értek, mert helyszíni jegy elvileg nincs), akkor reggelente 7 órakor ott fogunk sorakozni. Ebben a helyzetben tényleg minden megoldás érdekel, mert az utat a páromnak meglepetésként szervezem, szülinapi ajándékként.Ezzel lett volna teljes.

De persze így is nagyon köszönöm a válaszod és ha időközben úgy alakulna, hogy lenne még mentőötleted Auschwitzra ezen kívül, azt is megköszönném.

Csilla
[ Válasz ]
                        
Re: idegenvezetés kérése   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
15:35 Csü, 06 Jún 2019
Kedves Csilla!

Ha az előző hozzászólásomban jelzett cikket elolvastad, és próbáltál regisztrálni Auschwitzba, és nem voltak helyek, akkor már nagyon sok ötlet sajnos nem marad. Nézzük mi van még:

a) Ha a neten elfogynak a jegyek, akkor hivatalosan már helyben sem lehet regisztrálni. Hivatalosan... A tapasztalat az, hogy ha nyitásra (7:30), vagy zárás előtt kb egy órával mentek, akkor van sansz még ingyenes, idegenvezető nélküli látogatásra. Ez sem mindig jön be, szóval nem 100%, de ha már ott vagytok, akkor egy próbát megérhet.

b) Ha a fenti dolog nem jön össze, akkor nézzétek meg Birkenaut. Csak 3 km Auschwitz múzeumtól, és még ingyenesen és előzetes regisztráció nélkül látogatható egész nap nyitva tartási időben.

c) Esteleg ha van még valami elérhető, fizetős idegennyelvű vezetés a múzeum honlapján, azt is érdemes megpróbálni, hátha... Még ha nem is értitek, legakább a bejutás megvan.
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!
 

 

Krakkó Közép-Európa egyik legszebb, és legérdekesebb városa. Rengeteg magyar turistával  közösen fordulunk itt meg egész évben, és sokszor szembesülünk azzal, hogy magyarul kevés információ érhető el a városról. Ráadásul 3 éve működtetjük a ZakopaneInfo oldalt, és egyre többször kérdeztek, kértek tőlünk Krakkóval kapcsolatban. 
 

 

Ezért aztán hosszas tervezés után megálmodtuk ezt az oldalt Nektek. Szeretnénk egy aktív, érdekes, de leginkább is a hasznotokra váló oldallal megajándékozni Titeket. Így hát csokorba szedjük a legfrisebb, legjobb és nem utolsó sorban legfinomabb ajánlatokat, hogy ne maradjatok le semmiről, hogy krakkói utatok érdekes és szórakoztató legyen.
 

 
 Csapatunk:
        Gabi, Marci, Máté és Ákos

         KrakkoInfo.hu
HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Csoportos magyar nyelvű vezetés Auschwitzban
~Éva, Zsófi, Zsolt
20:33 Szo, 06 Júl 2024
Sziasztok! Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, a mai program megszervezését....
Re: Wawel
~CsMarton
09:49 Csü, 04 Júl 2024
Szia! Sajna nem. Nagy átalakulások voltak a Wawelben, tervezzük az egész cikket...
Wawel
~Éva
09:44 Csü, 04 Júl 2024
Sziasztok! Többek között Krakkóba is készülünk. Több oldalt megnéztem, mire benneteket...
krakkói utunk
~Ester
11:07 Pé, 28 Jún 2024
Köszönöm szépen minden szervezési segítséget! Nagyon élveztük a kirándulást! Eszter
Re: idegenvezetés
~CsMarton
19:17 Csü, 27 Jún 2024
Ahogy írtam netesen vagy helyben. A netes regisztrációról abban a cikkben olvashatsz -...
2013-02-20 -tól te vagy a(z) 64929990 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.