Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

A szálláskereső használatáról

Igyekszünk a lehető legtöbb krakkói megbízható és ellenőrzött szállás honlapját, elérhetőségét, és rövid leírását portálunkon összeszedni, és kategóriákba gyűjteni nektek, hogy megtalálhassátok a lehető legideálisabbat az itt eltöltendő pihenéshez. Célunk az, hogy érthető nyelven megtaláljatok minden információt, és amennyiben lehetséges, az Internet segítségével önállóan intézhessétek a foglalásotokat.

A nyelvi problémák elkerülése végett, minden szálláshelynél jelezzük, hogy milyen nyelveken beszélnek. Kérjük, hogy ha felveszitek velük a kapcsolatot, akkor ezen nyelvek valamelyikét használjátok! Fontos az is, hogy a megadott nyelvek emailes kommunikációra vonatkoznak. Ha telefonon hívjátok fel a szállásokat, akkor számítsatok rá, hogy akadnak szálláshelyek ahol olyanok is felvehetik a telefont, akik csak lengyelül tudnak!

Amennyiben nem beszéltek a megfelelő idegen nyelven (vagy lengyelül), vagy egyszerűen magyar nyelvű ügyintézésre vágytok, szívesen nyújtunk segítséget a foglalásban - ezt immáron több, mint 17 éve sikeresen végezzük egyéni utazók és csoportok számára is - ehhez a kiválasztott szálláshelynél, kérünk kattintsatok a "Foglalás a portálon keresztül gombra", és minden adatkérő mezőt töltsetek ki.

Innen kezdve - emailes kapcsolattartás segítségével - intézzük számotokra a foglalást, illetve amennyiben a kiválasztott szálláshelyen épp nincs megfelelő számú szabad hely, akkor igyekszünk hasonló paraméterekkel bíró szállást találni nektek.

Az oldalon nem találtok árakat a szállásokhoz. Ennek praktikus oka van: mindenki máskor határozza meg az árait, és ennek követése, napi aktualizálása folyamatosan bővülő szállástárunkban gyakorlatilag nem megvalósítható. Ez ügyben megköszönjük megértéseteket! (A szállások honlapján általában már van valamiféle árjegyzék...)
Szintén érdemes tudnotok, hogy minden egyes szállás maga határozza meg a lemondási feltételeket - a lengyel törvények lehetővé teszik, hogy ezen bármikor változtathassanak - így ebben nincs egységes forma.

A szállások sorrendje véletlenszerű az egyes kategóriákban, ezért ha valamelyik szállás felkelti érdeklődéseteket, mentsétek el a KEDVENCEK közé. A KEDVENCEK funkció használatához regisztrálnotok kell a portálon, ami nem több, mint két perc, és ingyenes!

Reméljük megtaláljátok a minden igényeteket kielégítő ajánlatot!

Zakopanei szállásajánlatainkat ezen a linken találjátok!

Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Csótai istvánné
20:34 Va, 11 Márc 2012
Kedves Gabi és Marci! Köszönjük a pontos, lelkiismeretes ügyintéseteket. Marci idegenvezetését nagy élmény volt hallgatni.Azt hiszem, visszatérő vendégek leszünk. Anikó Miskolcról
[ Válasz ]
Zakopane   Zgłoś błąd do skasowania
~Burján Tamás
11:21 Hé, 30 Júl 2012
Kedves Gabi, és Marci!

Köszönjük a sok segítséget, és a "türelmet", ami nyújtottatok nekünk a szálláskeresés, programszervezés területén.
Marci idegenvezetése magas szinvonalú, élvezetes, és felejthetetlen volt. Ezt senkinek sem kell kihagyni, aki itt jár. Olyan helyekre jutottunk el, amit csak a helyi emberek ismernek, de Veletek már mi is megismerhettünk.
Érvényes itt is az a "közmondás": Lengyel, Magyar két jó barát...
A helyi emberek kedvesek, barátságosak, segítőkészek, és még 1-2 magyar szót is tudnak. Sajnos, az itt töltött idő kevés volt, így "kénytelenek" vagyunk még visszajönni.
[ Válasz ]
Krakkó - szállás   Zgłoś błąd do skasowania
~Niki 15:05 Ke, 21 Máj 2013 Kedves Gabi, Marci!

Hát, nem is tudom, mit mondjak... Millió csók Nektek innen a távolból!!! Minden nagyon-nagyon jó volt! Az idő, a város, a szállás.... A szállásnak ezúton 5 pontot adunk! :) A lehető legjobb helyen van, tiszta, cukik a recepciós kislányok, kényelmesek az ágyak, szóval megtartjuk legközelebbre!
Niki!
[ Válasz ]
Krakkó   Zgłoś błąd do skasowania
~Luca és Balázs 11:40 Szo, 20 Júl 2013 Szia!

Szeretnénk megköszönni a nekünk nyújtott segítséget :) Hasznosnak bizonyult és nem is éreztük magunkat teljesen elveszettnek . Nem minden alakult a terveink szerint, de volt hol aludnunk, és mindig volt mit ennünk. Ellátogattunk a Polakowski étterembe is, nagyon jót ettünk!

Mégegyszer is köszönjük!

További szép napot!
Luca & Balázs
[ Válasz ]
köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~finomfalat 10:27 Csü, 01 Jan 2015 Kedves Marci!
Most érkeztünk egy felejthetetlen,csodaszép víkendről amit részben Neked köszönhetünk! Minden nagyon tetszett még 1x köszi!
[ Válasz ]
krakkói utazás   Zgłoś błąd do skasowania
~Erzsébet 16:51 Ke, 10 Máj 2016 Kedves Marci!

Hazaértünk szerencsésen a krakkói kirándulásról, ami köszönet érte Neked és a csapatodnak, kitűnően sikerült.
Az idegenvezetők nagyon kedvesek, intelligensek és nagyon tájékozottak voltak, nagyon élveztük a túrákat.
Pod Wawelem is remek volt, a másikba nem jutottunk el, de helyette találtunk más jó éttermet.

Nagyon köszönjük még egyszer az élményt és ajánlani fogjuk a honlapodat , hogy mások is élvezhessék ezt a túrát.

Köszönettel: Erzsébet és barátai
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Csaba 12:01 Szo, 31 Júl 2021 Kedves Marci. Megszeretném köszönni az értünk tett fáradozásodat. Az egész szervezés tökéletes volt , a szálloda szép , az idegenvezetők kedvesek ,Krakkó csodálatos . Az időt viszont túl rövidre méreteztük , de legközelebb hosszabbra tervezünk .Mégegyszer nagyon köszönjük
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!
 

 

Krakkó Közép-Európa egyik legszebb, és legérdekesebb városa. Rengeteg magyar turistával  közösen fordulunk itt meg egész évben, és sokszor szembesülünk azzal, hogy magyarul kevés információ érhető el a városról. Ráadásul 3 éve működtetjük a ZakopaneInfo oldalt, és egyre többször kérdeztek, kértek tőlünk Krakkóval kapcsolatban. 
 

 

Ezért aztán hosszas tervezés után megálmodtuk ezt az oldalt Nektek. Szeretnénk egy aktív, érdekes, de leginkább is a hasznotokra váló oldallal megajándékozni Titeket. Így hát csokorba szedjük a legfrisebb, legjobb és nem utolsó sorban legfinomabb ajánlatokat, hogy ne maradjatok le semmiről, hogy krakkói utatok érdekes és szórakoztató legyen.
 

 
 Csapatunk:
        Gabi, Marci, Máté és Ákos

         KrakkoInfo.hu


HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Csoportos magyar nyelvű vezetés Auschwitzban
~Éva, Zsófi, Zsolt
20:33 Szo, 06 Júl 2024
Sziasztok! Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, a mai program megszervezését....
Re: Wawel
~CsMarton
09:49 Csü, 04 Júl 2024
Szia! Sajna nem. Nagy átalakulások voltak a Wawelben, tervezzük az egész cikket...
Wawel
~Éva
09:44 Csü, 04 Júl 2024
Sziasztok! Többek között Krakkóba is készülünk. Több oldalt megnéztem, mire benneteket...
krakkói utunk
~Ester
11:07 Pé, 28 Jún 2024
Köszönöm szépen minden szervezési segítséget! Nagyon élveztük a kirándulást! Eszter
Re: idegenvezetés
~CsMarton
19:17 Csü, 27 Jún 2024
Ahogy írtam netesen vagy helyben. A netes regisztrációról abban a cikkben olvashatsz -...
2013-02-20 -tól te vagy a(z) 64932373 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.