Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóProgramok csoportoknak

Csoportot szervezni nagy falat, sok munka, de leginkább is örömteli kihívás! Ahhoz, hogy minden flottul menjen örömmel állítjuk szolgálatodba több, mint 12 éves tapasztalatunkat csoportszervezés terén. Akár turistacsoportokat, akár konferenciákat vagy céges rendezvényeket tervezel Lengyelországba szervezni, itt ötleteket, megoldásokat és segítséget találsz!

A könnyebb áttekinthetőség kedvéért mindezt tematikusan rendezve az alábbi témák szerint:

Szállás, program, idegenvezetés, teljeskörű kiszolgálás - ötleteidnek formát adunk és realizáljuk!

A menüpontokban összegyűjtött programok között rengeteg olyat találtok, amelyek nem csak csoportoknak, hanem egyéni utazóknak, családoknak, és kisebb baráti társaságoknak is megszervezhetők. Ezekről részletesen a Programok menüpont alatt találtok leírást!

Természetesen bármely menüpont kapcsán, vagy éppen olyan programok esetében, melyek itt nem szerepelnek, állunk rendelkezésetekre, várjuk kérdéseiteket, kéréseiteket az office@krakkoinfo.hu email címre!

Ez az oldalrész jelenleg szerkesztés alatt áll! Igyekszünk párhuzamosan a programok rész megújításával együtt minden programlehetőséget feltölteni, és persze mindezt a lehető leggyorsabban, de mindenképpen kis türelmeteket és megértéseteket kérjük! Köszönjük!

szervezés, csoportkísérés   Zgłoś błąd do skasowania
~Németh Miklós 09:34 Pé, 29 Okt 2010 Az idén októberben egy 65 fős (!) céges csoporttal töltöttünk egy hosszú hétvégét Zakopanéban. Helyismeret hiányában az interneten fellelt Gabit és Marcit kértem meg a programunk kinti részének szervezésére, szállásfoglalásra, vacsorák megszervezésére, felvonójegyek foglalására és a helyi idegenvezetésre. A teljes szervezőmunkát és a foglalásokat e-mailen bonyolítottuk. Kiérkezve megtapasztaltuk, hogy a szervezés tökéletes volt: a szállások, étkezések nagyon jók (nem drágán!), az idő kihasználása, a program szervezése első osztályú, az idegenvezetés informatív és humoros. Mindenkinek ajánlani tudom Gabi és Marci szolgáltatásait!
[ Válasz ]
csoportkíséret, idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Erika 19:33 Va, 24 Júl 2011 Kedves Gabi és Marci!

Szeretném megköszönni még egyszer a munkátokat.
Jó kis csapat vagytok, csak így tovább!
[ Válasz ]
Programszervezés   Zgłoś błąd do skasowania
~terranis
21:59 Hé, 05 Szept 2011
Az idén aug. 26-28 között voltunk egy 20 fős csoporttal Zakopanéban,ahol Gabi és Marci segítségét vettük igénybe a szálláshoz,az éttermek kiválasztásához és a dunajeci tutajozáshoz.Minden a várakozásunknak megfelelő volt,ezúton is nagyon köszönjük a segítségeteket!
További sok sikert!
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Kovács Erika 12:20 Hé, 02 Jan 2012 2011. december 9-10-én voltunk egy 32 fős csoporttal Zakopánéban. Célunk egy karácsony előtti, ádventi hangulatban eltöltendő két nap volt, melyben a város és a környék megismerése is szerepelt. Az interneten megtalált honlap alapján kerestük meg Gabit és Marcit, rajtuk keresztül építettük fel elképzeléseink alapján a programot, foglaltuk le a szállást és étkezést. Azt kell mondanunk, hogy mindenben a segítségünkre voltak, felhívták a figyelmünket a programok ésszerű kialakítására. A csoport utazása előtt egy személyes találkozás során mindent sikerült ügyesen - és jó hangulatban! - lerendezni, kezdve a szállás kiválasztásától az ott fogyasztandó étkezések tartalmán át a csoport időbeosztásáig (lanovka jegy rendelés, lovasszán, stb.).
Végül a kétnapos kirándulásunk, ha nem is a terveknek megfelelően - ugyanis az időjárás átrendezte a programunkat a Kasprowy lanovka nagy szél miatti leállítása okán -, de remekül sikerült (azért másnap - hála Gabi és Marci rugalmas segítségének - sikerült feljutni a csúcsra).

Kedves Gabi és Marci!
A csoportunk résztvevőinek utólagos elmondása alapján nagyon jól érezték magukat, meg voltak elégedve a szállással, étkezéssel, idegenvezetéssel és úgy általában az egész programmal. Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni a munkátokat, azt a segítőkész hozzáállást, amit mindvégig tapasztaltunk részetekről.
Köszönjük, hogy a kirándulás befejezése utáni kérésünket is minden további nélkül teljesítettétek.
Már ajánlottuk a szolgáltatásaitok igénybevételét ismerőseinknek és ezután is ezt fogjuk tenni, mert a beszélgetéseink során a hitvallásotokból kiderült, hogy csak jóra számíthat, aki rajtatok keresztül szervezi a Zakopánei programját.
Munkátokhoz sok sikert, jó egészséget kívánunk! Ja, és BÚÉK!
Bizonyára találkozunk még!
[ Válasz ]
KÖSZÖNET   Zgłoś błąd do skasowania
~Kertész József 13:38 Hé, 23 Júl 2012 Kedves Gabi, Kedves Marci!

A magam és Nelli nevében mindenképpen, de sok útitársam nevében is nagyon köszönöm minden előkészítő és velünk együtt dobbanó szíveteket.

Hogy elejétől végig gondunkat viseltétek. (Idegen) vendégvezetésből, kezelésből magas szinten bizonyítottatok.

Remélem, hogy életetek pályája nem tér el majd erről a nemes vonalról!

Szeretettel: József és Nelli
[ Válasz ]
köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~lb 10:21 Szo, 13 Okt 2012 Kedves Gabriella és Márton!

Köszönetünket szeretnénk kifejezni a lengyelországi szálláskeresésben való készséges munkájukért és segítségükért.
A szállások mind Zakopanéban, mind Krakkóban a legteljesebb mértékben megfeleltek, bőséges reggelit kaptunk és a recepciósok is kedvesek voltak. Az étteremben is kedves kiszolgálásban volt részünk, az étel ízletes volt.
Köszönjük a jó időt is, mindig megvolt mikor szükségünk volt rá :)
További sikerekben gazdag, békés, boldog évet kívánunk!

Lukács Bence, az egész 12.a osztály nevében.
[ Válasz ]
krakkói út   Zgłoś błąd do skasowania
~GergelyL 11:10 Pé, 22 Nov 2013 Kedves Gabriella, Marci!

Magam és a csapatom nevében szeretném megköszönni a rövid kirándulásunk szervezésében nyújtott segítségeteket.

Az idegenvezetőink felejthetetlen élményekkel, ismeretekkel gazdagítottak minket, kedvesek, barátságosak voltak.

Mégegyszer köszönök mindent!
[ Válasz ]
Krakko, Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~BG 08:24 Ke, 28 Okt 2014 Kedves Marci és Gabriella!
Köszönöm a vasárnapi gyors segítséget. Minden rendben volt.
Remélem még lesz alkalmam szolgáltatásotok igénybevételére, mindennel elégedettek voltunk.
Sok élménnyel tért haza mindenki és ezt nektek is köszönhetjük.
Köszönjük !
Munkátokhoz kitartást és sok sikert kívánok!
Üdvözlettel: Barta Gábor
[ Válasz ]
csoport   Zgłoś błąd do skasowania
~Elizabeth 13:50 Hé, 01 Jún 2015 Kedves Marci!

Nagyon köszönöm a munkádat a csoportommal kapcsolatban.
Mind a 2 szálláshely: Zakopáne és Krakkó is rendben volt, szobák szépek, tiszták, étkezések minősége és mennyisége is abszolút megfelelő.
Külön köszönet a Zakopáne-i Rönk Kocsmáért, fantasztikus volt az étel sor és iszonyatosan bőséges volt , egy szuper hangulattal.

Elizabeth
[ Válasz ]
Idegenvezetés Krakkóba és Wieliczka-sóbányába,osztál ykirándulás   Zgłoś błąd do skasowania
~Andi 16:22 Hé, 14 Szept 2015 Kedves Marci!

Azért írok csak, hogy köszönetet mondjak a sok segítségért, amit Tőletek kaptunk! Hála Nektek, minden nagyszerűen sikerült, szerintem az egyik legélvezetesebb osztálykirándulás volt ez az osztály történetében.
Az idegenvezetőnek Krakkóban odaadtuk a sóbánya-belépőkből hiányzó részt, remélem, megkaptátok, minden oké!
A város gyönyörű volt, az idegenvezető nagyszerű volt, jó időt is fogtunk ki (évek óta mindig zuhogó esőben kirándultunk...).
A lanovkánál volt csak kicsit cikis a helyzet, mert nem számítottunk a forgalmi dugókra, belassuló forgalomra és rohanni kellett felfelé az állomáshoz (nem akartunk mikrobuszra költeni), mert éppen hogy időben érkeztünk. De felfértünk, tényleg last minute akció volt.
További sikeres munkát kívánok Nektek magam és az osztály nevében!
Andi
[ Válasz ]
Krakkó   Zgłoś błąd do skasowania
~Szilvia 10:00 Pé, 06 Nov 2015 Kedves Marci,

nagyon szépen köszönöm a segítséget , nagyon jól sikerült a kirándulás. Szerencsénk volt az időjárással is. Remélem lesz még alkalmunk eljutni felétek.
Sok sikert a további munkátokhoz.
[ Válasz ]
szállások szervezése   Zgłoś błąd do skasowania
~Lovaszbusz 17:07 Sze, 04 Máj 2016 Kedves Marci,
a csoportunk nagyon elégedett volt a szállásokkal.
Hálás köszönet a segítségedért.
További sok sikert kívánok Nektek.
Minden jót, Timi
[ Válasz ]
köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsolt 01:53 Ke, 07 Jún 2016 Kedves Marci!

Minden nagyon jól sikerült a három nap alatt.
A sóbányában Marika, Krakkóban pedig Barbara nagyon szuperek voltak.
Köszönjük Nekik és persze Neked is a szervezést.

Minden szépet és jót Neked.

Zsolt
[ Válasz ]
Krakkó-Auschwitz-Wieliczka   Zgłoś błąd do skasowania
~Erzsi 19:29 Pé, 29 Júl 2016 Kedves Gabi és Marci!

Nagyon szépen köszönöm segítségeteket. Hála pontos útmutatásotoknak, minden nagyon jól sikerült. Aki közülünk nem volt még Lengyelországban, az is beleszeretett. Jó volt a magyar idegenvezetés is, különösen a wieliczkai sóbányában Mária.

Üdvözlettel

Erzsébet
[ Válasz ]
        
Re: Krakkó-Auschwitz-Wieliczka   Zgłoś błąd do skasowania
Pkata
10:39 Va, 31 Júl 2016
Sziasztok!Mi ketten mennénk augusztus 22-én vagy 23-án az auschwitzi múzeumba és szeretnénk magyar nyelvű idegenvezetőt, tudtok nekem segíteni hogy hogy kell foglalni illetve fizetni?
[ Válasz ]
                
Re: Krakkó-Auschwitz-Wieliczka   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:46 Va, 31 Júl 2016
Jelen oldal oldalmenüjében, a Kultúrális programokon belül megleled a megfelelő leírást. Ha nem elegendő, akkor természetesen örömmel állunk rendelkezésedre email címünkön: office@krakkoinfo.hu
Marcu
[ Válasz ]
Vélemény   Zgłoś błąd do skasowania
inagy58
01:00 Szo, 15 Ápr 2017
Kedves Marci! Egy órája értünk haza Krakkóból a Mikes Kelemen Katolikus Középiskola csoportjával. Nagy-nagy köszönet a segítségedért! Az infók Auschwitzról és Wieliczkáról nagyon hasznosak voltak. Krakkóban Barbara idegenvezetése igazi élményt jelentett! Nem a szokásos \"ledarálom a több százszor elmondottakat\" stílusú. Így húsvét előtt megismerkedhettünk az ünneppel kapcsolatos lengyel hagyományokkal is. \"Véletlenül\" éppen pár perccel 17 óra előtt értünk a zenélő órához a Jagelló egyetem udvarára... Nem is tudtuk, hogy van ilyen. Igazán profi! Köszönjük!
[ Válasz ]
csoportszervezés   Zgłoś błąd do skasowania
~Heni 11:39 Hé, 07 Aug 2017 Kedves Marci!

Szeretném megköszönni a precíz, pontos szervezést. Nagyon kedves, nagy tudással rendelkező idegenvezetőket ismerhettünk meg általad és személyedben. Mindenki nagyon jól érezte magát. A programok is tetszettek mindenkinek. Minden jót kívánok, a további munkádhoz sok sikert, jó egészséget. A családdal még télen visszamegyünk Zakopané-ba. Bámulatos az a vidék.
Nem szeretnék véglegesen elköszönni, csak egy kis időre. 2018- ban pedig ha minden jól megy és az egészségem is engedi akkor megyek még egy csoporttal,de azt időben jelzem.
Még egyszer is mindent köszönök!
Üdv: Heni
[ Válasz ]
Köszönjük   Zgłoś błąd do skasowania
~Kata 11:15 Hé, 16 Okt 2017 Kedves Marci!

Nagyon szépen köszönjük a segítségetek ezeknek a felejthetetlen napoknak a megszervezésében. Mind a három idegenvezetőnek hálásak vagyunk a tőlük kapott információkért.

Gyönyörű város Krakkó, nem kizárt, hogy még visszatérünk.

Üdvözlettel:

Kata
[ Válasz ]
diákcsoport   Zgłoś błąd do skasowania
~Tamás 09:17 Hé, 25 Feb 2019 Kedves Marci!

Szeretném jelezni, hogy krakkói látogatásunk során minden a legnagyobb rendben ment, rengeteg élménnyel gazdagodtunk. Köszönöm a segítséged.

Köszönettel:

Tamás
[ Válasz ]
Auschwitz + Wieliczka - köszönjük szépen!   Zgłoś błąd do skasowania
~Kitti 08:23 Ke, 13 Aug 2019 Kedves Marci!

Kicsit megkésve, de szeretnék köszönetet mondani a sok segítségért. Auschwitzban és Wieliczkában is minden a legnagyobb rendben volt, gond nélkül bejutottunk mindkét helyre..

Köszönjük a végletekig részletes tájékoztatásokat, a rugalmasságot és a segítőkészséget.

Továb bi minden jót kívánok!

Kitti
[ Válasz ]
Kérés   Zgłoś błąd do skasowania
Sztrapkovics
22:32 Pé, 27 Máj 2022
Kedves Marci!

Látogatás szeretnénk tenni Auswitzba (2 gyerek és 2 felnőtt). Hogyan és milyen formában tudnék jegyet foglalni csoportos idegenvezetéssel magyarul? Előre is köszönöm a segítségedet.
Sztrapkovics Péter
[ Válasz ]
        
Re: Kérés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
22:35 Pé, 27 Máj 2022
Szia!

Kérjük, emailt írj a témában. Köszönjük. Címünk: office kukac krakkoinfo pont hu
[ Válasz ]
Krakkói út iskolásoknak   Zgłoś błąd do skasowania
~Tibor 18:33 Hé, 20 Márc 2023 Kedves Marci!

Nagyon köszönjük a szervezést! Minden jól sikerült és nagyon jól éreztük magunkat. Jövőre találkozunk, ha nem jön közbe semmi.

Üdvözlettel: Tibor
[ Válasz ]
Auschwitz, Krakkó   Zgłoś błąd do skasowania
~Tibor 09:11 Ke, 20 Jún 2023 Sziasztok!Szereteném megköszönni a szervezést, és a szállást is.

Mindkét idegenvezető nagyszerű volt.Üdvözlettel: Tibor
[ Válasz ]
Csoportos út   Zgłoś błąd do skasowania
~Vali 13:03 Ke, 08 Aug 2023 Kedves Gabi és Marci!
Még egyszer szeretném megköszönni a sok segítséget.
Nagyon szuper volt minden, ....amilyen Ti is vagytok!
Minden szépet és jót kívánunk Nektek!
Vali ( és az utasai)
[ Válasz ]
Studentlines csopor   Zgłoś błąd do skasowania
~Tünde 10:05 Sze, 06 Dec 2023 Kedves Gabi,

Köszönöm!

... és nagyon köszönöm a szervezést, segítséget, türelmet, minden rendben volt. Kicsit csúsztunk az odaúton - elég nagy havazást kaptunk el még Kassa előtt, ami kitartott végig, az egész kirándulás alatt..., de a szállodával sikerült lebeszélni, nagyon kedvesek voltak. A tolmács és a krakkói id vez is szuper volt. ( remélem, ránk sem volt panasz)

Egyszóval, köszönöm!

Krakkó meg gyönyörű :)

Üdv,
Tünde
[ Válasz ]
Auschwitz-i látogatás - szállás   Zgłoś błąd do skasowania
~Böbe és csapata 13:36 Hé, 25 Márc 2024 Nagyon szuper volt minden!!!! - az idegenvezetés, étel, szállás, minden!/ Köszönjük!!!!
[ Válasz ]
Auschwitz-i múzeumlátogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~Györgyi 09:22 Csü, 02 Máj 2024 Kedves Gabi,
Köszönjük szépen a szervezést, nagyon szuper volt minden, az idegenvezetőkkel kapcsolatban is.

Üdvözlettel:
György i
[ Válasz ]
Wieliczka és Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Nándi 06:17 Ke, 07 Máj 2024 Kedves Marci!

Nagyon hálás vagyok Nektek a segítségetekért, nélkületek nem hiszem, hogy ki tudtuk volna vitelezni a lengyelországi kirándulásunkat. Minden tanítónk és munkatársunk nevében mondhatom, hogy hálásak vagyunk Nektek. Ahol csak tudom, ajánlani foglak Benneteket. Munkátokhoz jó egészséget és kitartást kívánok!

Üdvözlettel,
Nándi
[ Válasz ]
Krakkó/Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Anna 17:58 Pé, 07 Jún 2024 Jó napot , nagyon köszönöm a hétvégét is. Mint mindig most is tökéletes volt minden. Köszönöm: Anna
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!
 

 

Krakkó Közép-Európa egyik legszebb, és legérdekesebb városa. Rengeteg magyar turistával  közösen fordulunk itt meg egész évben, és sokszor szembesülünk azzal, hogy magyarul kevés információ érhető el a városról. Ráadásul 3 éve működtetjük a ZakopaneInfo oldalt, és egyre többször kérdeztek, kértek tőlünk Krakkóval kapcsolatban. 
 

 

Ezért aztán hosszas tervezés után megálmodtuk ezt az oldalt Nektek. Szeretnénk egy aktív, érdekes, de leginkább is a hasznotokra váló oldallal megajándékozni Titeket. Így hát csokorba szedjük a legfrisebb, legjobb és nem utolsó sorban legfinomabb ajánlatokat, hogy ne maradjatok le semmiről, hogy krakkói utatok érdekes és szórakoztató legyen.
 

 
 Csapatunk:
        Gabi, Marci, Máté és Ákos

         KrakkoInfo.hu


HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Csoportos magyar nyelvű vezetés Auschwitzban
~Éva, Zsófi, Zsolt
20:33 Szo, 06 Júl 2024
Sziasztok! Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, a mai program megszervezését....
Re: Wawel
~CsMarton
09:49 Csü, 04 Júl 2024
Szia! Sajna nem. Nagy átalakulások voltak a Wawelben, tervezzük az egész cikket...
Wawel
~Éva
09:44 Csü, 04 Júl 2024
Sziasztok! Többek között Krakkóba is készülünk. Több oldalt megnéztem, mire benneteket...
krakkói utunk
~Ester
11:07 Pé, 28 Jún 2024
Köszönöm szépen minden szervezési segítséget! Nagyon élveztük a kirándulást! Eszter
Re: idegenvezetés
~CsMarton
19:17 Csü, 27 Jún 2024
Ahogy írtam netesen vagy helyben. A netes regisztrációról abban a cikkben olvashatsz -...
2013-02-20 -tól te vagy a(z) 64930505 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.