Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóÁllandó kiállítások     
Királyi fogadótermek
2013 április 16 19:27

A Királyi Fogadótermek talán a Wawelben látható kiállítások közül a leglátványosabb. Amennyiben nincs sok időtök, és a kihagyhatatlan Katedrálisbna már jártatok, akkor érdemest ezt a kiállítást venni a sor elejére.

Hozzá: 1         Hozzá         Szólj hozzá »Királyi lakosztályok
2013 április 16 19:36

A Királyi magánlakosztályok kiállítás az egykori uralkodók magánéletéhez visz közelebb. Reneszánsz és gótikus terembelsőiben járva tekinthetitek meg egykori művészek csodaszép alkotásait. Fontos, hogy e kiállítást csak helyi idegenvezetővel lehet meglátogatni, így szükséges az előzetes foglalás.

Hozzá: 1         Hozzá         Szólj hozzá »"Elveszett Wawel"...
2013 április 16 19:44

Az "Elveszett Wawel" a Wawel-domb történelmét mutatja be, különböző korok épületeiről készült makettekkel és ásatási leletek segítségével. Az ötletesen kialakított kiállítói helységek és a multimédiás bemutatónak köszönhetően azok számára is élvezetes a kiállítás, akik nem rajonganak a régészetért.

Hozzá: 0         Szólj hozzá »Királyi kincs- és fegyvertár
2013 április 16 19:52

E kiállítás számos érdekes történelmi emléktárgyat mutat be. Sajnos az eredeti koronázási ékszereket nem lehet megtekinteni, mivel azok elvesztek a történelem viharában, de így sem jöttök hiába...

Hozzá: 0         Szólj hozzá »"Kelet Művészete"...
2013 április 16 19:59

A "Kelet Művészete" kiállítás azokat a közel-keleti kincseket mutatja be, melyek hadizsákmányként vagy kereskedelem útján kerültek Lengyelországba. Különleges hangulatú, egzotikus kiállítás - érdemes megnézni!

Hozzá: 0         Szólj hozzá »Archívum
(1-5)

Üdvözlünk Kedves Látogató!
 

 

Krakkó Közép-Európa egyik legszebb, és legérdekesebb városa. Rengeteg magyar turistával  közösen fordulunk itt meg egész évben, és sokszor szembesülünk azzal, hogy magyarul kevés információ érhető el a városról. Ráadásul 3 éve működtetjük a ZakopaneInfo oldalt, és egyre többször kérdeztek, kértek tőlünk Krakkóval kapcsolatban. 
 

 

Ezért aztán hosszas tervezés után megálmodtuk ezt az oldalt Nektek. Szeretnénk egy aktív, érdekes, de leginkább is a hasznotokra váló oldallal megajándékozni Titeket. Így hát csokorba szedjük a legfrisebb, legjobb és nem utolsó sorban legfinomabb ajánlatokat, hogy ne maradjatok le semmiről, hogy krakkói utatok érdekes és szórakoztató legyen.
 

 
 A portál megálmodói:
        Johanna, Gabi és Marci

         KrakkoInfo.hu


HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Gyerekekkel
~CsMarton
08:42 Hé, 18 Okt 2021
Szia! Van állatkert (a 134-es busz odavisz, de kocsival is megközelíthető), aquapark...
Gyerekekkel
~Zsanett
08:23 Hé, 18 Okt 2021
Sziasztok! 3 gyermekkel szeretnénk Krakkóban tölteni az őszi szünetet . (6,12,15 év)...
Auschwitz látogatás
~G.I.
09:16 Ke, 07 Szept 2021
Kedves Marci. Szeretném megköszönni mindent. Minden tökéletes volt,...
Köszönet
~Csaba
12:01 Szo, 31 Júl 2021
Kedves Marci. Megszeretném köszönni az értünk tett fáradozásodat. Az egész szervezés...
Ajánlás jó szívvel
MAttila
18:42 Va, 19 Júl 2020
Kedves Marci! Köszönöm a sok segítséget, a krakkói utazásunk kapcsán. Nagyon hasznosak...
2013-02-20 -tól te vagy a(z) 31654447 látogató
1999-2022 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.